Järjestelmäasiantuntija - Istekki Oy

Kiinnostaako sinua työskentely viestintäteknologian parissa? Oletko kiinnostunut voimakkaasti kehittyvän mobiilimaailman mahdollisuuksista vaativassa asiakasympäristössä? Koetko intohimoa ja paloa asiakastyötä kohtaan ja haluat olla mukana rakentamassa parasta mahdollista arkea asiakkaillemme?

Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle järjestelmäasiantuntijan paikka huippuporukassa! Tehtävä antaa näköalapaikan terveydenhuollon ammattilaisille tarjottavien mobiilipalvelujen kehittämiseen ja käyttöönottoon.

Sinun tehtävänäsi on toimia asiantuntijana mobiilisti käytettävien tietojärjestelmien palveluissa loppukäyttäjille, asiakkaille ja sisäisesti muille tuotantoryhmille. Osallistut järjestelmäpalveluiden ja mobiililaitteiden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä vastaat osaltasi jatkuvien palveluiden toimivuudesta. Projektityöhön osallistuessasi toimit oman osaamisalueesi asiantuntijana.

Tehtävä vaatii kokonaisvaltaista näkemystä mobiilisovelluksista ja -palveluista aina laitteiden asennuksesta loppukäyttäjän toimiin. Tärkeänä osana työtä on läheinen yhteistyö asiakkaan ja heidän loppukäyttäjien kanssa. Siksi on tärkeää, että kuuntelet aktiivisesti asiakkaan ja loppukäyttäjien palautteita sekä teet omia havaintoja.

Tulet osaksi ryhmää, jonka vastuulla ovat mm. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin mobiili- ja vaihdepalvelujen sekä mobiililaitepalveluiden asennukset, käyttöönotot ja ylläpito.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. AMK) tai vastaavan tasoista osaamista ja kokemusta roolille kuuluvista vastuista, tyypillisesti noin 3-5 vuotta
- Hyviä yhteistyö-, esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja
- Ongelmanratkaisu- ja vianselvityskykyä
- Laadukasta asiakaspalvelua
- Taitoa hahmottaa isompiakin kokonaisuuksia ja suunnittelutaitoa
- Hyvää paineensietokykyä
- Kykyä ja halua kehittää omaa ammattitaitoaan
- Tietoturvan huomioimista kaikissa työtehtävissä
- Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aiempi toimiminen monitoimittajaympäristössä
- Erikoissairaanhoidon toimintaympäristön tuntemus
- ITIL-tuntemus

Tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Timo Vähäkoski puh. 0405228516, timo.vahakoski@istekki.fi

Istekki Oy
Osoite: Biokatu 10, 33520 Tampere

Olemme täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 650 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio. Toimimme valtakunnallisesti muun muassa vahvana SOTE-organisaatioiden toimijana. Istekki perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen yritys on kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Istekin visiona on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa.

Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40. Tarjoamme asiakasomistajillemme räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja helpottamaan heidän arkeaan. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Tehtävämme on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.