Järjestelmäasiantuntija - Tyrnävän kunta

Tyrnävän kunta hakee JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA yhden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva IT-alan koulutus sekä useamman vuoden IT-alan työkokemus. Kielitaitovaatimuksena vähintään suomen ja englannin kielen sujuva hallinta.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn hoitamisen kannalta. Työ on kokopäivätyötä ja viikkotyöaika on 38,75 tuntia. Työ edellyttää töiden tekemistä ajoittain myös normaalin toimistotyöajan ulkopuolella.

Hakijalta odotetaan hyvien tiimityöskentelytaitojen lisäksi myös vahvaa osaamista itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä laadukasta asiakaspalvelua.

Henkilön tulee hallita mobiili- ja tietoteknisten laitteiden sekä niiden oheislaitteiden ja ohjelmistojen vian selvitys, vikojen korjaaminen sekä asennus-, ylläpito-, huolto- ja tukitehtävät.

Toivomme hakijalta käytännön työkokemusta, mm. Windows palvelinympäristöjen asennuksista ja ylläpidosta, palvelinvirtualisoinnista, O365 ympäristön ylläpidosta, virus- ja haittaohjelmien torjuntatyökaluista, varmuuskopiointijärjestelmistä, verkkotulostimista, tietokannoista, työasemien keskitetystä hallinnasta sekä VPN-tekniikoista. Hakemuksessa kannattaa avata osaamistaan mieluummin reilusti kuin liian vähän.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti ja työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen työsuhteen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakijaa pyydetään esittämään oma palkkatoivomus jo hakemusvaiheessa, sekä tieto siitä milloin voisi tehtävässä aloittaa. Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakuaikaa jatkettu. Hakemukset toimitetaan 9.5.2020 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Tiedustelut puhelimitse mieluiten arkisin klo 12-13 välillä tai sähköpostilla. Tiedusteluihin vastaa 28.4. saakka tietohallintopäällikkö Marko Kelhä p. 046 920 6047. Tämän jälkeen hallinto- ja talousjohtaja Jarno Kilpinen p. 040 486 8300. Kunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut puhelimitse mieluiten arkisin klo 12-13 välillä tai sähköpostilla. Tiedusteluihin vastaa 28.4. saakka tietohallintopäällikkö Marko Kelhä p. 046 920 6047. Tämän jälkeen hallinto- ja talousjohtaja Jarno Kilpinen p. 040 486 8300 Kunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tyrnava.fi

Lisätietoja

Tyrnävän kunta, Hallinto- ja kehittämisosasto

Tyrnävä – paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme.


Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Sinulle suositellut työpaikat