Järjestelmäasiantuntija - Porvoon kaupunki

Tervetuloa kehittämään Porvoon, Unelmien kotikaupungin, sivistystoimen palveluja entistä paremmiksi.

Haemme IT painotteista kehittäjää, järjestelmäasiantuntijaa, vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaasi kuuluvat sivistystoimen tietojärjestelmien ja toiminnanohjausjäjetelmien prosessien hallinta, kuvaus ja kehittäminen, tietoarkkitehtuurin ymmärtäminen ja tietoturva-asioiden hallinta.
Odotamme sinulta sivistyspalveluiden kokonaisuuden ja palveluiden hallintaa ja/tai ymmärrystä. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä niin koulutus-, varhaiskasvatus-, kuin kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden kanssa sekä konsernin hallintopalvelukeskuksen ja kehittämisyksikön kanssa.

Tiedolla johtaminen ja erilaiset ohjelmat ja niiden hallinta ovat sinulle tuttuja. Osaat tehdä rajapintasuunnittelua.

Tarvitsemme sinulta vahvaa otetta toimialan ICT- kehittämisen hankkeissa ja hallinnollista osaamista sivistyksen projekteissa verkostomaisesti ja innostavasti. Kokemusta muutoksen, prosessien ja/tai projektien johtamisesta katsotaan eduksesi. Käyttäjälähtöisyys korostuu tulevassa digitalisaatiokehityksessämme vahvasti.

Työtehtävään tarvitaan hyvää osaamista tekniikasta ja testauksista sekä käyttöönotosta, ja toivottavaa olisi ymmärtää niin portit ja protokollat kuin rajapinnat ja prosessit. Uusien sovellusten käyttöönotossa sovellusten tietosuojaläpikäynti on osa tehtävääsi.

Toivomme kokemusta järjestelmätoimittajan kanssa yhteistyöstä ja kykyä suunnittelemaan mm. päivityksiä. Hakemallamme asiantuntijalla tulee olla kykyä lukea sopimuksia ja kommentoida sekä tarkastella niitä suhteessa budjettiin, osaamista yhteistyöstä HPK:n kanssa ostamisessa ja tilaamisessa.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä.

Kielivaatimuksena hyvä/sujuva suomen- ja/tai ruotsinkielen taito.

Odotamme vähintään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa

Työsuhteesta:
- Kokopäivätyö arkisin, toimistotyöaika 36,25 t/ vko
- Työskentelypaikkana Porvoon Campus, Taidetehtaankatu 1, tilanteen mahdollistaessa etätyö.
- Palkka määräytyy KVTES:n mukaan.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 17.5.2021 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Sari Gustafsson puhelin 045 657 7892, sari.gustafsson@porvoo.fi
Sivistystoimen kehittämispäällikkö Minna Öhman 040 481 4776, minna.ohman@porvoo.fi

Lisätietoja

Sivistystoimen johto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat