test
Järjestelmäasiantuntija - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on haettavana 8.12.2021 klo 15 mennessä

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAN toimi

Järjestelmäasiantuntija toimii Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tietohallinnossa.

Kelpoisuus ehtona toimeen on tietotekniikan alaa vastaava tutkinto tai vähintään vuoden työkokemusta, joka edellyttää Lifecare asiakas- ja potilastietojärjestelmien tuntemusta, joko käyttäjän tai pääkäyttäjän tasolla. Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemus katsotaan myös eduksi.

Tehtävänkuvaan kuuluu tietojärjestelmien käyttöönottoprojekteihin osallistuminen, järjestelmien ja laitekannan ylläpito- ja kehittämistehtäviä, sekä pääkäyttäjä - tukipalvelutehtävät. Työ on tiimityötä ja tukipalvelutehtävillä vastataan koko Kallion alueen asiakas- ja potilastietojärjestelmien pääkäyttäjäpalveluista. Toimen hoitaminen edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, ajoittaista kiireen hallintaa, jossa oman työn organisointikyky korostuu, positiivista ja palveluhenkistä otetta.

Palkkaus on KVTES 01ICT060 mukainen. Toimen täyttämisessä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää kuntayhtymän työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan.

Hakemukset lähetetään sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestelmäasiantuntija Tomi Isohanni p. 040 6355 311

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestelmäasiantuntija Tomi Isohanni p. 040 6355 311

Lisätietoja

ICT-palvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Savarinväylä 4, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat