Järjestelmäasiantuntija, Monetra Keski-Suomi Oy - Monetra Oy

Toimintamme laajentuessa haemme

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

vahvistukseksi ICT-tehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oletko tietojärjestelmien ylläpitoon orientoitunut ja kehityksestä innostunut ja osaava henkilö? Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, modernit työvälineet, mukavan työyhteisön ja kehittymiseen panostavan työpaikan.

Meillä pääset kehittämään voimakkaasti digitalisoituvaa toimialaamme ja työmenetelmiä. Osallistut asiakkaille tehtäviin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin, sisäisiin tuotannon kehittämisprojekteihin sekä toimit käyttäjien tukena ja prosessin kehittäjien oikeana kätenä. Henkilönä olet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva, keskustelet ihmisten kanssa sujuvasti, otat vastaan uusia ideoita ja mietit keinoja niiden jalkauttamiseksi palvelutuotantoomme ja tietojärjestelmiimme. Osaat esimerkiksi kyseenalaistaa, miksi jokin asia tehdään vielä manuaalisesti, kun sen voisi automatisoida.

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus talous- ja palkkajärjestelmistä tai järjestelmän pääkäyttäjänä toimimisesta. Olet kenties ollut tekemisissä sähköisten liittymärajapintojen ja aineistojen (xml, csv, ascii yms.), sekä SQL:n kanssa ja ymmärrät ohjelmoinnin perusteet. Microsoftin teknologiaosaaminen esim. O365 ja PowerBI ovat myös plussaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja voit olla työurasi alussa tai kokeneempi hakija, tärkeintä on aktiivinen työote ja aito kiinnostus uuden oppimista kohtaan. Opastamme ja perehdytämme sinut alkuun, sekä tarjoamme tukea kollegoilta, mutta odotamme myös, että osaat viedä itsenäisesti sinulle annettuja tehtäviä aktiivisesti eteenpäin ja ottaa vastuuta niiden hoitamisesta.

Me Monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja ja kehitämme toimintaamme. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä ja tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyisten henkilöstöetujen lisäksi dynaamisen työympäristön, jossa osataan pitää myös hauskaa, juhlitaan onnistumisia ja opitaan virheistä.

Järjestelmäasiantuntijan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot ovat Avainta-työehtosopimuksen mukaisia. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Jyväskylä.

Odotamme hakemustasi innolla ja ryhdymmekin käsittelemään hakemuksia heti. Täytä sähköinen hakemus kohdasta "Hae työpaikkaa". Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.2.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi/keskisuomi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Tanja Tanner, p. 040 848 7488 tai sähköpostitse tanja.tanner@monetra.fi. Tiedustelut torstaina 21.1.2021 klo 15-17, maanantaina 25.1.2021 klo 15-17 ja tiistaina 9.2.2021 klo 15-17.

Monetra Oy, Monetra Keski-Suomi Oy
Osoite: Heikinkatu 3 B, 40100 Jyväskylä

Monetra Keski-Suomi on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, joka aloitti toimintansa 1.1.2019. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä. Osana valtakunnallista Monetra -konsernia toimiva yhtiö on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio. Palveluvalikoimamme tarjoaa asiakkaalle ratkaisun tukipalveluiden hankkimiseen laadukkaasti, tehokkaasti ja toimintavarmasti. Tarjoamme kattavasti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja koko Keski-Suomen alueella lähes sadan taloushallinnon ammattilaisen voimin.

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.