Skip to main content
test
Järjestelmäasiantuntija, Monetra konserni - Monetra Oy

Oletko tietojärjestelmien ylläpitoon orientoitunut ja kehityksestä innostunut ja osaava henkilö, jolla on kokemusta pääkäyttäjätehtävistä?

Haemme Monetra Oy:lle uuteen kirjanpitojärjestelmään

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJOITA.

Haemme Monetralle järjestelmäasiantuntijoita kilpailutuksessa olevaan taloushallinnon järjestelmän käyttöönottoihin, jotka alkavat vuoden 2023 alussa.

Tarvitsemme järjestelmäasiantuntijoita niin kirjanpidon, ostoreskontran kuin myyntireskontran järjestelmäasiantuntijoiden tehtäviin. Nyt pääset hyppäämään mukaan yhteen Monetran historian suurimpaan järjestelmävaihtoprojektiin vastaamaan uuden järjestelmän määrittelyistä ja käyttöönotosta. Pääset tekemään järjestelmämäärityksiä yhdessä toimittajan kanssa sekä pääset syventymään järjestelmän syövereihin ensimmäisten joukossa.

Alalle soveltuva koulutus sekä aikaisempi kokemus jonkin kirjanpitojärjestelmän pääkäyttäjänä toimimisesta katsotaan eduksi. Työssä menestymisen kannalta olisi ensisijaisen tärkeää, että olet kiinnostunut opettelemaan uuden järjestelmän määritykset. Siedät keskeneräisyyttä ja olet valmis ottamaan asioista selvää, tarvitset myös ennakkoluulotonta ja uteliasta asennetta. Valmis ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, aktiivisella työotteella pääsee jo pitkälle. Odotamme sinulta joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä intohimoa jatkuvaan itsesi monipuoliseen kehittämiseen.

Voit työskennellä missä tahansa Monetran toimipisteessä tai halutessasi paikkariippumattomasti.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, työkierto, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Kiinnostuitko? Voit täyttää hakemuksen kohdasta Hae työpaikkaa. Hakemukset toimitettava 9.12.2022 klo 15.00 mennessä. Teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Outi Kuusiniemi p. 050 566 7242, 7.12.2022 klo 10-11 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra konserni

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat