Järjestelmäasiantuntija, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Haemme Monetra Oulu Oy:lle JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA.

Järjestelmäasiantuntijana työskentelet tiiviissä yhteistyössä pääkäyttäjiemme sekä muiden palkka- ja taloushallinnon asiantuntijoidemme kanssa.

Oletko tietojärjestelmien ylläpitoon orientoitunut ja kehityksestä innostunut ja osaava henkilö?

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, modernit työvälineet, mukavan työyhteisön ja kehittymiseen panostavan työpaikan. Meillä pääset kehittämään voimakkaasti digitalisoituvaa toimialaamme. Osallistut asiakkaille tehtäviin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin, sisäisiin tuotannon kehittämisprojekteihin sekä toimit käyttäjien tukena ja prosessin kehittäjien oikeana kätenä.

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus palkkahallinnosta ja Personec FK tai Nepton-järjestelmän käytöstä. Ohjelmistojen osalta eduksi katsotaan ymmärrys tietokannoista ja SQL:stä. Arvostamme myös kokemusta muiden talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien käytöstä.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelykykyä, persoonana olet oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja voit olla työurasi alussa tai kokeneempi hakija, tärkeintä on aktiivinen työote ja aito kiinnostus uuden oppimista kohtaan.

Rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina, mikä tarkoittaa sitä, että rekrytoinnin alussa esimiehelle/rekrytoinnista vastaavalle ei käy ilmi hakijan nimi, asuinpaikka, sukupuoli, ikä tai etninen tausta. Voit täyttää sähköisen työpaikkahakemuksen muutoin tavalliseen tapaan, mutta vältäthän kirjoittamasta hakemukselle vapaaseen tekstiin nimeä ja muita tunnistetietoja.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 22.01.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/oulu/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Monetra Oulu Oy:n rekrytointipalvelut, p. 050 385 5698 tai sähköpostitse rekrytointi@monetra.fi.

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy
Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.