test
Järjestelmäasiantuntija, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voi työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Aina tarve hyville tyypeille!

Sykkiikö sydämesi digitalisaatiolle, järjestelmien kehittämiselle sekä muutosten ja uudistusten ilosanoman jakamiselle - voit olla etsimämme järjestelmäasiantuntija!

Meillä pääset kehittämään voimakkaasti digitalisoituvaa toimialaamme ja työmenetelmiä. Osallistut asiakkaille tehtäviin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin, sisäisiin tuotannon kehittämisprojekteihin sekä toimit käyttäjien tukena ja prosessin kehittäjien oikeana kätenä. Vastaat osaltasi myös koulutusten sisällöstä ja kouluttamisesta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, modernit työvälineet, mukavan työyhteisön ja kehittymiseen panostavan työpaikan!

Alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus talous- ja palkkahallinnosta tai järjestelmien pääkäyttäjänä toimimisesta on eduksi. Kaipaamme osaamista erityisesti meillä käytössä olevista järjestelmistä, kuten Personec F, Prima, M2, Nepton, Fivaldi ja Intime, mutta arvostamme toki muutakin järjestelmäosaamista. Valmis mestari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä muiden ammattitaitoisten asiantuntijoidemme tuella. Plussaa on mikäli hallitset ainakin ohjelmoinnin perusteet eivätkä SQL ja sähköiset liittymärajapinnat ole täysin vieraita käsitteitä. Edellytämme kuitenkin aktiivista ja itsenäistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta kyseenalaistaa esimerkiksi miksi jokin asia tehdään vielä manuaalisesti, kun sen voisi automatisoida. Räätälöimme mielellämme tehtävänkuvaa kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä - myös näin etätyöaikana.

Täydennämme tiimiämme aina sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan rohkeasti CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen meille Kuntarekryn kautta!

Lisätietoja voi kysellä henkilöstöpäälliköltämme Suvi Petäjältä, puh. 040 358 7068 maanantaina 8.11.2021 klo 13-14 tai tiistaina 16.11.2021 klo 14-15, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi
http://www.monetra.fi/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöpäällikkö Suvi Petäjä, puh. 040 358 7068 ma 8.11.2021 klo 13-14 tai ti 16.11.2021 klo 14-15, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere, Suomi

Sinulle suositellut työpaikat