test
Järjestelmäasiantuntija oheisjärjestelmiin - 2M-IT

Kehitämme palveluitamme ja haemme joukkoomme SOTE potilasjärjestelmät - tiimiin järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan järjestelmien ylläpidon ja kehityksen koordinoinnista yhdessä asiakkaan ja toimittajien kanssa. Työtehtävät sijoittuvat Vaasan seudulle.

Keskeisimpänä vastuunasi on toimia asiakastoimeksiantojen eteenpäin viennissä ja nimetyissä projekteissa koordinaattorina ja/tai järjestelmien asiantuntijana. Jatkuvassa palvelussa tulet toimimaan mukana järjestelmiä koskevien häiriö-, ongelma- ja palvelupyyntötapausten ratkaisemisessa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Työkokemusta IT- palvelutuotannosta
- Kykyä omaksua sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmäkokonaisuuksia (arkkitehtuuri, käyttöpalvelu, integraatiot, sovellukset ja tietoliikenne)
- Kykyä tuottaa dokumentteja vastuullasi olevista järjestelmistä (mm. arkkitehtuurikuvaukset, ylläpito-ohjeet, vaatimusmäärittelyt)
- Hyvää koordinointikykyä, projektiosaamista ja hyviä kommunikointitaitoja
- Kykyä toimia tiimissä sekä itsenäisessä työskentelyssä ja oma-aloitteisuutta
- Kaksikielisyyttä: suomi ja ruotsi

Lisäksi katsomme eduksi:
- Hyvän kokonaisnäkemyksen sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-palveluista sekä kokemuksen Efecte IT- palveluhallintajärjestelmästä
- Tuntemuksen ITIL- käytänteistä
- Soveltuvan korkeakoulututkinnon tai työelämässä hankitut vastaavat tiedot ja taidot
- SQL osaamisen
- Sharepoint ympäristöjen tuntemuksen

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. Meillä pääset työskentelemään ja kehittämään osaamistasi mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään kutsu annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

2M-IT, Sovelluspalvelut, Oheisjärjestelmäpalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 590 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Sinulle suositellut työpaikat