Skip to main content
test
Järjestelmäasiantuntija pilvipalveluille sekä tietokanta-asiantuntija - 2M-IT

2M-IT tietotekniikkapalveluiden liiketoiminnan kasvaessa haemme joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan Microsoftin SQL tietokantapalveluista sekä Microsoftin Azuren pilvipalveluista.

Olet tärkeässä roolissa yrityksemme ja asiakkaidemme palveluiden ylläpitäjänä. Ymmärrät sote-sektorin asiakkaan odotuksia ja tarpeita. Järjestelmäasiantuntijana tulet työskentelemään osana tiimiä, toimit yhteistyössä myös muiden toimittajien kanssa. Voit työskennellä jossakin 2M-IT:n toimipisteellämme, etätyöt ovat myös mahdollisia.

Tietokanta-asiantuntijana vastaat Microsoftin tietokantapalveluiden ylläpidosta sekä kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiantuntijatyöt sekä projekteissa että palvelutuotannossa.
Tietokanta-asiantuntijan tehtävässä onnistumista edesauttaa:
- Olet työskennellyt laaja-alaisesti Microsoft-ympäristöjen ylläpitotehtävissä ja sinulla on kokemusta Microsoftin SQL Server tietokannoista
- Ymmärrystä korkean käytettävyyden tietokantaratkaisuista (Availability Groups, Failover Cluster)
- Sinulla on osaaminen palautus- sekä varmistuskäytännöistä sekä raportoinnin ja analytiikan tuntemus
- Kokemusta migraatioista ja versiopäivityksistä
- Eduksi katsomme, jos hallitset PowerBI Reporting Service, SSAS, SSIS sekä osaamista soveltuvista skriptauskielistä (T-SQL, PowerShell)

Pilvipalveluiden järjestelmäasiantuntijana vastaat osaltasi julkipilvipalveluiden tuottamisesta sekä kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiantuntijatyöt sekä projekteissa että palvelutuotannossa.
Pilvipalveluiden järjestelmäasiantuntijan tehtävässä onnistuminen edesauttaa:
- Olet työskennellyt laaja-alaisesti Microsoft-ympäristöjen ylläpitotehtävissä ja sinulle on kokemusta pilvialustojen hyödyntämisestä (Microsoft Azure, M365, D365)
- Tunnistat erilaiset pilviratkaisut, arkkitehtuurit, niihin liittyvät teknologiat ja niiden väliset riippuvuudet. Ymmärrät mitä menestyksekkään pilvitransformaation toteuttaminen vaatii
- Tietämystä Active Directorysta, Azure Active Directorysta, sekä hybridi-identiteetin hallinnasta
- PowerShell tai graafisen käyttöliittymän kautta objektien luominen ja muokkaaminen on sinulle tuttua, samoin käyttöoikeuksien ja hallinnan siirtämisen määrittelyt
- Sinulla on kokemusta migraatioista sekä Microsoft Cloud Adoption Framework for Azure osaaminen

Lisäksi katsomme eduksi:
- Ymmärrystä nykyaikaisista konesali- tai julkipilvitekniikoista sekä palveluiden elinkaari- ja kustannusrakenteista.
- Kiinnostusta uusiin teknologioihin Ja käytännön kokemusta teknisten ratkaisujen suunnittelusta
- Yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta, halua kehittää omaa ja yksikön toimintaa
- Sosiaali- ja terveydenhoitoalan IT-palveluiden tuntemuksen
- Projekteissa toimimisesta, ITIL-prosessien tuntemusta

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnallisen ICT-palvelukehityksen parissa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä sote-toimintaympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi ajanmukaiset työvälineet sekä pääset käyttämään sujuvia ja ketterästi kehitettäviä toimintamallejamme. Meillä nautit etätyömahdollisuudesta ja muistakin kilpailukykyisistä henkilöstöeduista. 2M-IT:llä pääset työskentelemään mukavassa, moniammatillisessa ympäristössä, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluina, johon valitut kutsutaan sähköpostitse. Käymme hakijoita läpi koko prosessin ajan, älä siis jää odottamaan viimeistä hakupäivää. Käytämme Kuntarekryä rekrytointiportaalinamme. Ota siis hetki aikaa ja täytä sinne hakemuksesi. Odotamme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Konesalipalvelut

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 800 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

2M-IT - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat