Järjestelmäasiantuntija, Sote-järjestelmät - LapIT Oy

Haemme LapIT:lle järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan asiakkaidemme potilastietojärjestelmien ja muiden kriittisten sote-järjestelmien teknisten ympäristöjen ylläpidosta, kehitystöistä sekä käyttöönotoista.

Odotamme hakijalta:
- Soveltuvaa ICT-alan koulutusta ja kokemusta, osaamista
- Kokemusta Microsoftin teknologioista (palvelinten ja työasemien käyttöjärjestelmät, SQL Server, AD, PowerShell)
- Kokemusta ITIL-menetelmistä
- Kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon IT-ympäristöjen ylläpidosta

Katsomme eduksi:
- Aktiivinen ja aloitteellinen ote, ratkaisukeskeinen asenne
- Hyvät yhteistyö-, kommunikointi- ja dokumentointitaidot
- Paineensietokyky kriittisten järjestelmien asiakasympäristössä
- Ymmärrys laajoista kokonaisuuksista
- Hyvä englannin kielen osaaminen

Tarjoamme sinulle inhimillisen ja ratkaisukeskeisen organisaation sekä monipuolisen asiakasympäristön erilaisine ratkaisuineen. Meille on tärkeää laadukas ja kannustava esimiestyö ja työntekijöiden jatkuva kehittyminen. Meillä LapIT:ssa on mukava yrityskulttuuri, hyvä yhteishenki ja joustavat etätyömahdollisuudet - tehtävän hoitaminen ei ole paikkakuntasidonnainen.

Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi 130 asiantuntijamme joukon eri puolilla Pohjois-Suomea. LapIT Oy on innostunut yhteisö sekä työpaikalla että työn ulkopuolella, muun muassa erilaisten harrastusaktiviteettien parissa.

Palkkauksessa sovellamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Liitäthän mukaan CV:si sekä perustellun palkkatoiveen.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/lapit-oy/
http://www.lapit.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liiketoimintajohtaja Johanna Niva, p. 040 760 2280

Lisätietoja

LapIT Oy

LapIT Oy vastaa Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueella usean kunnan sekä Lapin sairaanhoitopiirin ICT-tukipalveluista, perustietotekniikasta sekä ICT-asiantuntijapalveluista. Meillä on 130 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 17M€.

Yhdistämme ihmiset ja tiedon. Ylläpidämme järjestelmiä, verkkoja ja käyttäjäympäristöjä. Tarjoamme osaavat asiantuntija- ja projektipäällikköresurssit asiakkaidemme ICT-muutosten tueksi. Asiakasportaalimme ottaa aina vastaan palvelu- ja tukipyynnöt ja palvelunumeromme tarjoaa tukea vuorokauden ympäri.


Osoite: Rantavitikantie 33, 96300 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat