test
Jäteasiaintarkastaja - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee jäteasiaintarkastajaa vakituiseen kokopäiväiseen virkasuhteeseen Uudenmaan jätehuoltoviranomaiselle 1.4.2022 alkaen.

Uudenmaan jätehuoltoviranomainen toimii 12 kunnan, Askola, Hanko, Inkoo, Karkkila, Lohja, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio ja Vihti, viranomaisena. Raaseporin kaupunki toimii vastuukuntana.

Jäteasiaintarkastajan tehtäviin kuuluu mm. hakemusten käsittely ja viranhaltijapäätösten tekeminen sekä esimerkiksi jätteiden erilliskeräysvelvoitteiden ja jätehuoltomääräysten noudattamisen seuranta ja kompostointi-ilmoitusten käsittely. Tehtäviin kuuluu myös yhteistyö muiden viranomaisten ja alueen jäteyhtiön Rosk n Roll Oy Ab kanssa. Tehtävät tarkentuvat valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, korkeaa integriteettiä, oma-aloitteellisuutta, valmiuksia toimia verkostoissa ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on soveltuva ylempi ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto, sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään tarvitaan laajaa ja monipuolista osaamista jäte- ja ympäristöasioissa sekä jätelainsäädännön tuntemusta. Lisäksi eduksi katsotaan aiempi kokemus viranomaistyöstä, mm. kokemusta viranhaltijapäätösten valmistelusta. Kokemusta jätehuoltoalasta katsotaan myös eduksi.

Viran sijoituspaikkana on sopimuksen mukaan Lohja tai Porvoo.

Toimita hakemuksesi palkkatoivomuksineen, palkkaus TS-sopimuksen mukaan, osoitteeseen www.kuntarekry.fi, viimeistään 31.1.2022 klo 12.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jäteasianpäällikkö Christine Perjala, puh. 050 449 3379, torstaina 20.1. klo 13-14 sekä perjantai 21.1. klo 13-14.

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Jätelautakunta

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat