Jätehuoltosuunnittelija - Saarijärven kaupunki

Jätehuoltosuunnittelija - Saarijärven kaupunki

Saarijärven kaupunki hakee vakinaiseen virkasuhteeseen jätehuoltosuunnittelijaa. Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu (AMK) -tutkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto. Lisäksi toivotaan perehtyneisyyttä ja työkokemusta jätehuollon viranomaistehtävien hoitamisesta sekä tehtävän edellyttämän lainsäädännön hallintaa. Aikaisempi soveltuva kokemus jätehuollon tehtävistä katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kk:n koeaikaa.
Saarijärven kaupungin hallinnossa toimii ylikunnallinen Sydän-Suomen jätelautakunta, joka vastaa kymmenen (10) kunnan jätehuollon viranomaistehtävistä. Jätehuoltoasiamiehen alaisuudessa ja työparina vastaatte noin 56 000 asukkaan jätehuollon viranomaistehtävistä. Palvelutuottajana alueella toimii kuntien omistama Sammakkokangas Oy. Työtehtäviäsi tulevat olemaan jätehuollon suunnittelutehtävät, lautakunnan kokousten valmistelutehtävät, jätehuoltopäätösten tekeminen ja jätehuoltoasiamiehen sijaistaminen, asiakaspalvelu- ja neuvonta, yhteydenpito kuntiin ja yhteistyöverkostoon.
Odotamme viranhaltijalta oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta. Hyvä yhteistyötaito ja asiakaspalvelu ovat sinun vahvuutesi. Olet aidosti kiinnostunut jätehuollon tehtävistä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän kauniissa Saarijärven maisemissa ja hyvässä työyhteisössä.

Hakemukset ja CV:t pyydetään toimittamaan 28.6.2019 klo 16:00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Jätehuoltoasiamies Heli Pekkarinen 050 3903 765

Saarijärven kaupunki, TEKNINEN- JA YMPÄRISTÖTOIMI
Osoite: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi

Saarijärven kaupunki on luonnonkaunis maaseutukaupunki.

Tutustu työnantajaan