test
Jatkuva haku hoitajan sijaisuuksiin - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija.

Tervetuloa työskentelemään kehittyvään ja moniammatilliseen tuki- ja osaamiskeskus Eskooseen.

Tarjoamme lähihoitajan, ohjaajan, sosiaaliohjaajan, sairaanhoitajan ja kotiavustajan sijaisuuksia eri yksiköissä Seinäjoella, Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa ja Tervajoella.

Toiminnassamme korostuvat laadukkaat kokonaisvaltaiset vammaispalvelut. Tehtävään kuuluu eri-ikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden ja asukkaiden hoito, hoiva ja kuntoutus. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lähi- tai sairaanhoitajan koulutus tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai olet alan opiskelija.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sijaisrekry@eskoo.fi, 0504746927, 050 474 6732
Pietarsaari, p. 050 474 0729
Kristiinan kaupunki, p. 050 474 6816
Tervajoki, p. 050 474 6846

Lisätietoja

Palvelujen vastuualue

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat myös moderneissa tiloissa Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme.

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat