Skip to main content
test
Jatkuva sijaishaku, hoitohenkilöstö - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tule meille työkaveriksi mukavaan työyhteisöön! Keski-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa hoitoalan ammattilaisille keikkatyötä sekä eripituisia sijaisuuksia.

Voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen tai loppuvaiheen opiskelija, tehtäviin perehdytys järjestetään tarpeidesi mukaan. Halutessasi meillä voit tehdä myös osa-aikatyötä ja kiertää eri yksiköissä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

Erikoissairaanhoidossa voit työskennellä eri erikoisaloilla lasten ja aikuisten parissa. Käy tutustumassa tarkemmin eri yksikköihimme: https://www.sairaalanova.fi/fi-FI/Yksikot

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä palkkauksemme perustuu tehtävän vaativuuteen ja arvostamme monipuolista osaamista. Mahdollistamme etenemisen hoitotyön urakehitysmallin ja asiantuntijarakenteen mukaisesti. Työnantajana tuemme osaamisen kehittämistä kouluttautumisen ja sisäisen liikkuvuuden avulla.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Täytä hakemuksesi sijaisuuksiin ja varaa sen jälkeen haastatteluaika hoitotyön keskitettyyn resurssiyksikköön: p. 014 269 8352 (klo 9-14), hoitotyonrekry@ksshp.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä perusterveydenhuollon palveluita tarjoaa liikelaitoksemme Keski-Suomen Seututerveyskeskus. Seututerveyskeskus tarjoaa palveluita seitsemälle kunnalle: Joutsa, Luhanka, Toivakka, Keuruu, Multia, Petäjävesi, Laukaa ja Konnevesi. Katso lisää
https://www.seututk.fi/fi-FI/Yhteystiedot

Tästä voit kurkata uuteen vuonna 2021 valmistuneeseen Sairaala Novaan: https://www.youtube.com/watch?v=Na8_BTORwTQ

Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/.

Myös Jyväskylän kaupunki tarjoaa työmahdollisuuksia hoitoalan ammattilaisille perusterveydenhuollossa. Katso lisää kaupungin tarjoamista sijaisuuksista täältä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-04-3-13

Keski-Suomen hyvinvointialue järjestää keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 1.1.2023 alkaen. Olemme jatkossa osa Keski-Suomen hyvinvointialuetta. Hyvinvointialueen verkkosivujen osoite on www.hyvaks.fi

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyön sijaisrekrytointi
hoitotyonrekry@ksshp.fi
p. 014 269 8352
Hoitajantie 3
40620 Jyväskylä
www.sairaalanova.fi/rekrytointi
Palvelemme ma-pe 9-14

Lisätietoja

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tule terveydenhuollon eturiviin – vetovoimaiseen Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin!

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Sinulle suositellut työpaikat