Skip to main content
test
Jatkuvan oppimisen assistentti - Vaasan ammattikorkeakoulu

Haemme Vaasan ammattikorkeakouluun

JATKUVAN OPPIMISEN ASSISTENTTIA
Toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Jatkuvan oppimisen assistentin roolissa olet tärkeässä tehtävässä mahdollistamassa sujuvan ja laadukkaan kokemuksen jatkuvan oppimisen asiakkaillemme. Lisäksi tuet osaltasi sisäisiä asiakkaitamme auttamalla mm. eri tietojärjestelmien käytössä ja huolehtimalla opiskelijatietojen sekä jatkuvan oppimisen koulutussisältötietojen hallinnasta eri tietojärjestelmissä. Tehtävä sisältää runsaasti asiakaspalvelua, joten toivomme sinun nauttivan ihmisläheisestä työstä.

Mitä tehtävänkuvaan kuuluu?
- Jatkuvan oppimisen opiskelijoidemme opintoihin kuuluvien hallinnollisten tehtävien hoitaminen (Opintopolku, VAMK verkkokauppa ja Ristiinopiskelupalvelu)
- Jatkuvan oppimisen opiskelijoiden neuvonta ja asiakaspalvelu
- Jatkuvan oppimisen koulutustarjonnan ja -sisältöjen tietojen hallinnointi, ylläpito, tilastointi ja erilaiset koonnit
- Oman vastuualueen sidosryhmä- ja markkinointiviestintä
- Laskutustehtävät

Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa, asiakaspalveluosaamista, hyviä IT-taitoja (väh. MS Office 365), sekä erinomaisia organisointi- ja ajanhallintataitoja. Omaat myös erinomaiset yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja sujuvan suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin kielitaidon. Arvostamme kykyä hallita erilaisia kokonaisuuksia yhtäaikaisesti sekä kykyä itsenäisen ja ryhmässä työskentelyn yhdistämiseen. Työotteesi on järjestelmällinen ja huolellinen. Myös projektihallinnon osaaminen tukee työssä menestymistä.

Miksi meille?
Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin jossa pääset kasvamaan ja kehittymään. Suhtaudumme työn ja perhe-elämän sekä vapaa-ajan yhdistämiseen kannustavasti ja mahdollistamme joustavan etä- tai monipaikkatyöskentelyn. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja polkupyöräeduilla.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus muodostuu työehtosopimuksen vaativuusryhmän 3 mukaisesta palkkaluvusta, tehtäväkohtaisesta lisästä, sekä aiempaan työkokemukseesi perustuvasta kokemuslisästä, palkkahaitarin ollessa tällöin työkokemuksesta riippuen 2272 € - 2636 €. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lue lisää työsuhde-etuuksistamme sekä työyhteisömme toimintatavoista perehdytysoppaastamme: https://www.vamk.fi/tietoa/korkeakoulu/rekry/perehdytysopas

Miten hakuprosessi etenee?
Hae tehtävää Kuntarekryssä 24.9.2023 mennessä. Haastattelut toteutetaan tarvittaessa Teamsin kautta viikon 39 aikana. Voit vaihtoehtoisesti täyttää koulutus- ja työkokemustietosi Kuntarekryyn tai liittää hakemukseen ansioluettelosi. Suosittelijasi yhteystiedot voit toimittaa halutessasi vasta mikäli etenet jatkoon hakuprosessissa. Todistukset pyydämme vain tehtävään valitulta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Toivomme että tehtävään valittu henkilö voisi aloittaa työt mahdollisimman nopeasti, mielellään jo lokakuun aikana.

Kerromme tehtävästä mielellään tarkemmin, olethan yhteydessä opiskelijapalveluiden päällikkö Juha Vierolaan, soittoaika 15.9. klo 14-15 (tel. 020 7663 604, juha.vierola@vamk.fi)

Lisätietoja

https://www.vamk.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juha Vierola
soittoaika 15.9. klo 14-15
tel. 020 7663 604
juha.vierola@vamk.fi

Lisätietoja

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on 3500 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.


Osoite: Wolffintie 30, 65200 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat