Johdon assistentti - Vaasan ammattikorkeakoulu

Oletko oma-aloitteinen, ennakoiva ja innokkaasti uusiin tehtäviin tarttuva organisoija?

Meidän Anna siirtyi talon sisällä toisiin tehtäviin ja nyt haemme uutta johdon assistenttia toistaiseksi voimassa olevana työsuhteeseen. Pääasiallinen työtehtävä on toimia rehtorin assistenttina ja tarvittaessa tukea muuta ylintä johtoa. Osallistut monipuolisesti johdon vastuulla olevien asioiden ja päätösten valmisteluun. Työsi koostuu lisäksi erilaisten vierailuiden ja tilaisuuksien valmistelusta sekä koordinoinnista. Huolehdit kokonaisvaltaisesti rehtori/toimitusjohtajan päivittäisten työtehtävien tukemisesta. Toimit viestijän roolissa eri tahoille ja olet paljon vuorovaikutuksessa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin hoitaessasi rehtori/toimitusjohtajan asioita. Toimit johtoryhmän sihteerinä, joten kokouskäytännöt ja dokumentointi ovat sinulle tuttuja. Teet myös hallinnollista valmistelutyötä, joten hallitset erilaiset raportoinnit, tiedonkeruut ja viestinnälliset tehtävät. Työ sisältää perinteistä, mutta yhä enemmän myös digitaalista hallintotyötä. Sijaistat koulutusyksiköiden johtajien assistenttia, joten sinulla on työpari!

Kykenet itsenäiseen, ennakoivaan ja suunnitelmalliseen työskentelyyn. Sinulla on vahvat organisointi- ja priorisointitaidot. Haluat tehdä myös valmistelevaa työtä erilaisten asioiden suhteen ja tunnet erilaisia tapoja kerätä, koota ja jäsentää tietoa. Muuttuvien tilanteiden keskellä auttaa, kun sinulla on huumorintajua ja suhtaudut vaihteleviin tilanteisiin hyvällä paineensietokyvyllä. Haluat olla avuksi ja olet palveluhenkinen.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia - ruotsia ymmärrät ja kirjoitat vähintään tyydyttävästi, jotta pystyt operoimaan yhteydenpidossa eri sidosryhmien kanssa. Työkielemme on kuitenkin suomi ja englanti. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvät ICT-taidot ja halu oppia käyttämään erilaisia ohjelmistoja.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi korkeakoulusta valmistuneelle tai jo pidemmän työuran tehneelle assistentille. Olennaista on asenne ja halu tehdä assistentin työtä korkeakoulussa, joka on osakeyhtiö. Tämä luo uniikin työympäristön assistentin tehtävälle.

Tarjoamme kansainvälisen ja innostavan työyhteisön, sekä joustavat työskentelymahdollisuudet. Meillä on käytössä etätyöohjeistus, joten osan työstä voi tehdä sovitusti etätyönä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen.

Tehtävästä maksetaan palkkaa 2416 euroa kuukaudessa, jonka lisäksi maksetaan aiemmasta työkokemuksestasi riippuen kokemuslisää 4-16 %. Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hae tehtävää Kuntarekryn kautta 23.5.2021 mennessä. Liitä hakemukseesi CV ja linkki LinkedIn -profiiliisi. Haastattelut Teamsin kautta viikon 23 aikana.

Lisätietoja

http://vamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

HR-asiantuntija Anna Sjöholm tel. 020 7663 368, anna.sjoholm@vamk.fi

Lisätietoja

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on 3300 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.


Osoite: Wolffintie 30, 65200 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat