Johdon assistentti

Hakuaika päättyy  29.5.2024 23:59

Haemme johdon assistenttia Pirkanmaan hyvinvointialueen Sote-palvelutuotannon johto, vastuualueelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haluatko työskennellä merkityksellisessä ja monipuolisessa julkisen hallinnon tehtävässä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ja käyttämään osaamistasi, tietojasi ja taitojasi? Pidätkö työstä, joka tarjoaa mahdollisuuden olla monessa mukana?

Johdon assistentin tehtävänä on toimia hyvinvointialueen vastaavan sosiaalihuollon johtajan assistenttina. Tehtäviin kuuluu asianhallintajärjestelmä Pirressä käsiteltävien tietopyyntöjen ja niihin annettavien vastausten käsittelyä ja viranhaltijapäätösten valmistelua. Lisäksi tehtävään voi kuulua tavanomaisia sihteerin tehtäviä kuten esimerkiksi kokousjärjestelyjä, kokousten sihteerinä toimimista ja ostolaskujen tiliöintiä.

Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta ottaa selvää asioista ja kontaktoida toimijoita. Eduksi luetaan julkisen hallinnon tuntemus ja käytännön kokemus julkishallinnon tehtävistä, sosiaalihuollon palvelujärjestelmän tuntemus ja asianhallintajärjestelmä Pirren tai muun vastaavan järjestelmän tuntemus. Työntekijältä edellytetään hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tavanomaisten toimisto-ohjelmistojen osaamista (mm. Excel, Word ja PowerPoint).

Tehtävässä on 40 % työaika. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja se voidaan tällä hetkellä täyttää enintään 31.8.2024 asti. Tehtävän mahdollinen jatkuminen selviää myöhemmin.

Olet kelpoinen johdon assistentin tehtävään, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen koulutus.
Tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Työaikamuoto on toimistotyöaika. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää: Vastaava sosiaalihuollon johtaja Minna Kuusela, p. 050 359 4001, minna.kuusela@pirha.fi, vastaava hallintopäällikkö Paula Paavilainen, p. 050 553 6051, paula.paavilainen@pirha.fi.

Yhteystiedot

Vastaava sosiaalihuollon johtaja Minna Kuusela, p. 050 359 4001, minna.kuusela@pirha.fi.

Vastaava hallintopäällikkö Paula Paavilainen, p. 050 553 6051, paula.paaavilainen@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista: rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan