Johdon assistentti, psykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme johdon assistenttia monipuoliseen ja vastuulliseen työtehtävään psykiatrian vastuualueelle. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Harjavallan sairaala, mutta sen toiminta siirtyy Poriin Satasairaalan yhteyteen rakennettaviin SataPsykiatrian tiloihin vuonna 2023.

Johdon assistentti toimii johtoryhmän sihteerinä ja on yhteyshenkilö moniin eri vastuualueen sidosryhmiin. Tehtäväkenttään kuuluvat muun muassa:

- johdon työn monipuolinen tukeminen
- kokousten kokonaisvaltainen organisointi ja kokoussihteerinä toimiminen
- erilaisten tilaisuuksien järjestelyihin osallistuminen
-henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät
- ulkoisen ja sisäisen viestinnän tehtävät

Hakemamme henkilö on työssään joustava ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Hänen työotteensa on aktiivinen ja kehitysmyönteinen. Hektinen työympäristö edellyttää hakijalta myös kykyä priorisoida ja työskennellä paineen alla. Työssä tarvitaan lisäksi järjestelmällisyyttä ja yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa sekä kykyä omaksua helposti uusia ohjelmia.

Hakijalle eduksi on aiempi kokemus johdon assistentin tehtävistä tai vastaavista tehtävistä. Lisäksi perehtyneisyys psykiatrisen hoidon toiminta-alueeseen luetaan hakijan eduksi, se ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona johdon assistentin tehtävään on vähintään tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja kokemusta toimistotehtävissä.

Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyvät tiedustelut: Rekrytointiyksikkö, rekrytointi@satasairaala.fi tai puh. 044 707 6979 / 044 707 6980.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

vastuualuejohtaja Ulla Saxén
puh. 044 707 9436
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Psykiatrisen hoidon vastuualue
Osoite: Sairaalantie, 29200 Harjavalta

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.