Johdon assistentti - Rauman kaupunki

Haemme joukkoomme dynaamista ja aikaansaavaa johdon assistenttia, jonka sydän sykkii Raumalle ja joka on valmis vaalimaan kuntakentän eliittiin kuuluvan kaupunkimme vahvaa imagoa ja raumalaista hyvinvointia.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työtehtävän kannustavassa ja yhteistyötä tekevässä työyhteisössä. Työskentelet Rauman kaupungin konsernipalvelut -toimialalla tiiviissä yhteistyössä kaupunginjohtajan ja kaupungin muun johdon sekä viestinnän ammattilaisten kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu kaupunginjohtajan sihteerin tehtävät ja toimialajohdon antamat valmistelutehtävät, erilaisten edunvalvontatilaisuuksien järjestämistä, kansainvälisten kontaktien hoitamista ja aktiivista yhteydenpitoa kaupungin eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa. Olet aktiivisesti mukana myös viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Odotamme Sinulta kykyä asioiden organisointiin, itsenäiseen toimintaan ja kokonaisuuksien hallintaan, kokemusta viestintä- ja markkinointitehtävistä, verkostoyhteistyöosaamista, tiimityöskentelytaitoja sekä sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Luonteeltasi olet positiivinen, luotettava, asioihin tarttuva ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme, että sitoudut työssäsi vahvasti Rauman etujen ajamiseen ja Rauman hyvän imagon ja brändin vahvistamiseen. Eduksi katsomme kuntaorganisaation ja valtionhallinnon tuntemuksen.

Johdon assistentin tehtävän kelpoisuusehto on korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Voit halutessasi esittää oman palkkatoivomuksen. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry).

Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupungin kirjaamo, PL 41, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "johdon assistentti".

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa: toimialajohtaja Sari Salo,
puh. 044 534 1962, sähköposti: etunimi.sukunimi@rauma.fi

Rauman kaupunki, Konsernipalvelut-toimiala, Tiedonohjaus
Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.