Skip to main content
test
Johdon assistentti - Sosiaali- ja terveystoimiala

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen keskitetyt toimistopalvelut hakee johdon assistenttia työsuhteeseen 15.8.2022 alkaen.

Keskitetyt toimistopalvelut tuottavat toimialan hallinnolliset toimistopalvelut (yleisassistenttipalvelut sekä henkilöstö-, talous- ja tietohallintoon liittyvät assistenttipalvelut).

Työskentelet itsenäisesti osana johdon assistenttien tiimiä ja tehtäviisi kuuluu mm.
- ylimmän johdon viranhaltijapäätösten ja henkilöstöhallinnon päätösten valmistelu sekä hallinnollisten lausuntojen, selvitysten ja muiden asiakirjojen tekninen valmistelu
- ylimmän johdon sisäisten kokousten asiakirja- ym. kokousvalmistelut
- toimialan ja ylimmän johdon toimeksiannot: mm. erilaisten tietojen kokoaminen ja määräaikoihin sidotut tehtäväkokonaisuudet sekä tietojen hankintaan ja hallintaan/ sopimusten hallintaan ja arkistointiin liittyvät tehtävät
- asiakas- ja puhelinpalvelut, mm. kuntalaisten ja sisäisten asiakkaiden neuvonta ja ohjaus hallinnollisissa menettelytavoissa, intran päivittäminen
- assistentti- ja sijaistuspalvelut, mm. sähköpostin ja kalenterin hallinta, postin käsittely, jakelulistojen päivittäminen, laskujen tarkastus ja tiliöinti, viestintätuki sekä erilaiset kokous- ja virkamatkajärjestelyt
- erilaisten järjestelmien tukihenkilötehtävät, esim. Ahjo, Bosti, M2 , P2P, Sarastia ja ONNI/eTaika.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. merkonomi) tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme aikaisempaa työkokemusta asiakirjahallinnasta sekä asianhallintajärjestelmän käytöstä (esim. AHJO), hyviä verkostoitumistaitoja, hyvää tehtävien organisointi- ja priorisointikykyä, joustavuutta ja luotettavuutta, erilaisten sähköisten järjestelmien osaamista ja nopeaa omaksumiskykyä, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta sekä kykyä toimia jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Luemme eduksi sosiaali- ja terveystoimialan, kunnallishallinnon sekä Helsingin kaupungin organisaation-, toimintatapojen- ja ICT-järjestelmien tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän Sote-toimialalla, ison ja vakaan organisaation taustatuen, laaja-alaiset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä työn ohella, mukavan työyhteisön sekä erittäin hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, joita ovat mm. lounasetu, pankkipalvelut, ohjattua liikuntaa, virkistyspaikkoja, työsuhdematkalippuetu sekä alennuksia ravintoloissa, teattereissa, uimahalleissa ja useissa eri liikkeissä.

Tehtävä alkaa määräaikaisena työsuhteena 15.8.2022 ja jatkuu vakituisena työsuhteena 1.1.2023 alkaen. Noudatamme tehtävässä 6 kk koeaikaa.

Huomiothan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Hallinto, Hallintopalvelut, Toimistopalvelut
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-04-99-22
  • 15.8.2022
  • 2850,07 € + mahdolliset henk.koht. lisät
  • 21.6.2022 - 8.7.2022 16:00
  • ToimistotyöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Toimistopalvelupäällikkö Sari Hirvi, puh. 040 5339174
Soittoaika: to 30.6. klo 9-10
Kehittämissuunnittelija Marja Teljamo, puh. 040 6831430
Soittoajat: to 23.6. klo 9-10, ti 5.7. klo 13-14 ja to 7.7. klo 11-12

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Hallinto, Hallintopalvelut, Toimistopalvelut

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4 A, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat