Johdon assistentti / Tampereen Vesi Liikelaitos - Tampereen kaupunki

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 63 M€. Meillä työskentelee noin 150 vesialan ammattilaista. Tule mukaan innostuneeseen joukkoomme tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Tule meille töihin

JOHDON ASSISTENTTI

Meillä on nyt avoinna johdon assistentin vakituinen toimi. Tehtävässä vastaat johdon ja hallinnon päivittäisten assistenttitehtävien hoitamisesta ja olet johdon tukena erilaisten päätösten valmistelussa ja toimeenpanossa. Johdon assistentin
vastuulla on lisäksi johtokunnan esityslistojen kokoaminen, kokousjärjestelyt ja - palkkiot, arkistointivastaavan tehtävät ja muita yleisiä toimistotehtäviä.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta johdon tuki- tai
assistenttitehtävistä.

Eduksi katsomme hallinnon prosessien ja julkishallinnon tuntemuksen sekä kaupungin organisaatioiden ja toimintatapojen tuntemuksen. Arvostamme erilaisten lakien, säädöksien, toimintasääntöjen ja kaupungin päätösmenettelyn tuntemusta sekä hallinnon järjestelmäosaamista ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Meillä on mukava työyhteisö ja viihtyisät toimitilat Tampereen Nekalassa. Kaupungin liikelaitoksena voimme tarjota suuren kaupungin henkilöstöedut sekä Tampereen Veden oman tyky-toiminnan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja hallintopäällikkö Maarit Rautavaara, puh. 041 7300 972.

Hakuaika päättyy 8.6.2020 klo 23:59.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/vesi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja hallintopäällikkö Maarit Rautavaara, puh. 041 7300 972.

Tampereen Vesi Liikelaitos
Osoite: Viinikankatu 42 A, 33800 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!