test
Johdon assistentti / Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme johdon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2023 saakka, tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu palveluryhmän johtajan ja tarvittaessa muun palveluryhmän johdon avustaminen ja sihteerintehtävät, joita ovat mm. tiedonkeruu ja koonti, presentaatioiden laatiminen sekä edunvalvontaroolin tukeminen. Tehtäviin kuuluu tilaisuuksien, kehittämispäivien, vierailujen ja neuvottelujen järjestäminen sekä matkatilaukset. Johdon asistentti toimii palveluryhmän johtoryhmän ja johdon valmistelevien kokousten sekä Pirkanmaan työllisyyden edistämisen kuntakokeilun sihteerinä. Tehtäviin kuuluu myös tutkimuslupahakemusten käsittely ja tarvittaessa yhteydenpito tutkijatahoihin sekä muita esimiehen määräämiä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva, vähintään ammatillinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään työkokemusta vaativista assistentin tehtävistä ja hyvää suomen ja englannin kielitaitoa.

Eduksi katsotaan hyvä tietotekninen osaaminen ja sosiaalisen median osaaminen. Arvostamme tiedonkäsittely-, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Lisätietoa tehtävästä antaa työllisyysjohtaja Regina Saari, puh. 050 346 9603, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyysjohtaja Regina Saari, puh. 050 346 9603, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat