Skip to main content
test
Johtaja, Pakilan työkeskus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kiinnostaako merkityksellinen johtamistyö työhön kuntouttavien sosiaalipalveluiden parissa?

Haemme johtajaa Pakilan työkeskukseen vakituiseen toimeen 3.10.2022 alkaen nykyisen johtajan eläköitymisen myötä. Pakilan työkeskus on yksi Stadin soten kolmesta työtoimintayksiköstä. Pakilassa tarjotaan kuntouttavaa ja vammaisten henkilöiden työtoimintaa sekä työllistymistä tukevaa toimintaa n. 200 asiakkaalle vuodessa. Vakituista henkilöstöä on 37 ja lisäksi määräaikaisia työntekijöitä on kerrallaan 10-15. Pakilan työkeskuksessa on kuusi toiminnallista osastoa (puutyöt, metalli, verhoomo, logistiikka, ruoka- ja toimitilapalvelut, maalaamo), joita kutakin johtaa vastaava työnjohtaja.

Pakilan työkeskuksen johtajana vastaat kokonaisuuden toiminnallisesta, strategisesta ja henkilöstöjohtamisesta. Johtajana vastuullesi kuuluu mm. toiminnan suunnittelu ja toteutus huomioiden kuntoutuksen ja tuotannon sekä kiertotalouden elementtien yhteensovittaminen, talouden seuranta ja hankinnat, työyhteisön työhyvinvoinnin edellytysten ja osaamisen kehittämisen varmistaminen sekä sisäinen viestintä, verkostoyhteistö eri toimijoiden kanssa sekä asiantuntijatehtävät erilaisissa sote- ja kaupunkitasoisissa työryhmissä. Johtajana toimit lähiesihenkilönä kuudelle vastaavalle työnjohtajalle ja kahdelle työvalmentajalle. Lisäksi osallistut Stadin soten työtoiminnan yhteiseen kehittämiseen ja vastaat sen osalta sovituista kehittämiskokonaisuuksista.

Esihenkilönä toimiminen motivoi sinua ja johdat ihmisiä valmentavalla ja positiivisella otteella. Et pelkää haasteita, vastuun ottamista ja pystyt johtamaan ja toimeenpanemaan asioita innostavalla ja työntekijä- sekä asiakaslähtöisellä tavalla. Viestintäsi on sujuvaa ja monipuolista. Innostut uuden kehittämisestä yhdessä siten, että huomioit olemassa olevat säilyttämisen ja vahvistamisen arvoiset asiat.

Pakilan työkeskuksen johtajana pääset osaksi Stadin soten työtoiminnan monialaista, innovatiivista yhteisöä sekä lännen aikuissosiaalityön esihenkilöverkostoa. Tueksesi saat oman lähiesihenkilösi (aikuissosiaalityön päällikkö) lisäksi kollegiaalisen työtoiminnan johtajaverkoston sekä laajemman työtoiminnan esihenkilöverkoston.

Tarjoamme monipuolisen ja alati kehittyvän työkentän lisäksi liukuvan työajan, mahdollisuuden tehdä säännöllisesti etätyötä, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, kaupunkipyörän, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa, koko työtoimintayksikön toimintaa sekä laajemmin Stadin soten työtoiminnan sekä helsinkiläisille pitkäaikaistyöttömille tarjottavia palveluita yhdessä johdon, kollegoiden, työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta ja esihenkilöille on tarjolla säännöllinen työnohjaus.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. tekniikan alalta).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme teknisen alan tuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisäksi arvostamme kokemusta johtamisesta ja esihenkilötyöstä, käytännön osaamista tekniseltä alalta, työhön kuntouttavien palveluiden / työllisyyspalveluiden tuntemusta, monipuolista viestintäosaamista mukaan lukien sosiaalisen median osaamista ja kiinnostusta sosiaalisen median hyödyntämiseen osana rakenteellista työtä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henna Niiranen, aikuissosiaalityön päällikkö
henna.niiranen@hel.fi
puh. 050 4020 288

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö, Lännen aikuissosiaalityö

Helsingin sosiaali- ja terveystoimen lännen aikuissosiaalityön yksikköön kuuluu aikuisten ja nuorten sosiaalityön ja – ohjauksen tiimien lisäksi koko kaupunkia palvelevat etsivä lähityö, sosiaalinen kuntoutus, työkykyselvitys, kuntouttava työtoiminta, tilapäinen asuminen, Avotyötoiminta, Uusix-verstaat ja Pakilan työkeskus.


Osoite: Jakokunnantie 26-28, 00660 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat