Johtaja, sijaisuus - Turun kaupunki

Johtaja, sijaisuus - Turun kaupunki

Työllisyyspalvelukeskuksen Työkeskus hakee nyt johtajaa.

Työllisyyspalvelukeskuksen tehtävänä on edistää työllisyyttä osana kaupungin elinvoimaisuutta. Työllisyyspalvelukeskuksessa toimii mm. Työkeskus, Valmennuspiste, joka tuottaa kuntouttavan työtoiminnan palveluita, tarjoaa palkkatuettua työtä sekä työtehtäviä osatyökykyisille. Keskeinen tavoite on edistää asiakkaiden työllistymistä ja työkykyä. Työelämä- ja yritysyhteistyötä tehdään päivittäin. Valmennuspisteessä on toimivat tilat ja ajanmukaiset laitteet, ja siellä työskentelee päivittäin eri tehtävissä yli 300 henkilöä. Tuotteita ja palveluita tehdään myyntiin, tilaajille ja kaupungin omiin tarpeisiin. Monipuolinen alihankintaan perustuva tuotantotapa on väline, jonka avulla parannetaan asiakkaan edellytyksiä työllistymiseen.

Työkeskuksen johtajan työ on yleisjohtamista. Tehtävänä on toiminnan, talouden ja henkilöstön johtaminen. Johtajan työhön kuuluu myös organisaation ja asiakaspalvelun kehittäminen yhteistyössä henkilöstön kanssa sekä sidosryhmäyhteistyö.

Tehtävä edellyttää esimies- ja johtamistaitoja, johdonmukaisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Esimies innostaa ja kannustaa henkilöstöä erinomaiseen asiakaspalveluun ja haluaa kehittää työyhteisön osaamista ja on kiinnostunut hyödyntämään erilaisia kehittämismenetelmiä.

Arvostamme monipuolista osaamista, prosessimaisen ajattelun hallintaa, innostusta ja avointa suhtautumista asioihin. Toimialan tuntemus on eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus.

Työkokemus vastaavissa tehtävissä on eduksi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

työllisyyspalvelujohtaja Riitta Uitto p. 040 183 4530
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Palvelukeskukset, Työllisyyspalvelukeskus, Työllistymispalvelut
Osoite: Turku, Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan