Johtaja - Tampereen kaupunki

Johtaja - Tampereen kaupunki

KONSERNIHALLINTO/SIVISTYSPALVELUT
Me kaikki Tampereen tekijät rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tampere tunnetaan edelläkävijyydestään ja rohkeudestaan uudistua. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat.
Haemme JOHTAJAA vakituiseen virkasuhteeseen uudelle Sivistyspalvelujen palvelualueelle 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Sivistyspalveluihin kuuluvat kasvatus- ja opetuspalvelut, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut sekä palvelualueen kehittäminen ja hyvinvoinnin edistäminen. Sivistyspalveluissa työskentelee noin 5000 alansa ammattilaista.
Vastaat palvelualueesi johtamisesta sekä strategisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Olet kaupungin johtoryhmän jäsen ja toimit palvelutoiminnan johtajien esimiehenä. Esimiehesi on konsernijohtaja ja toimit tiiviissä yhteistyössä pormestarin ja palvelualueesi apulaispormestarin kanssa. Toimit palvelualueesi lautakunnan esittelijänä.
Kaupungin kehittäminen ja yhteisöllisyys ovat Sinulle merkityksellistä. Johtajana olet innostava ja ihmisläheinen. Nautit asioiden organisoinnista ja suunnan näyttämisestä, haluat mahdollistaa onnistumiset. Sinulla on tilannetajua ja kykyä toimia laajoissa kokonaisuuksissa.
Kelpoisuusvaatimuksina johtajan tehtävään ovat ylempi korkeakoulututkinto ja strategisen tason johtamiskokemus.
Odotamme sinulta näyttöjä suuren organisaation palvelujen, prosessien, talouden ja muutosten johtamisesta sekä strategista ajattelukykyä. Arvostamme hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja.
Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.
Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Taru Kuosmanen, puh. 040 704 7337 ja henkilöstöjohtaja Niina Pietikäinen, puh. 040 707 9147.
Hakuaika päättyy 23.10.2019. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta
hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse osoitteella hr.pirkanmaa@monetra.fi tai kirjepostitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan
  • Konsernihallinto/Sivistyspalvelut
  • Työpaikka
  • tre-1-399-19
  • 27.9.2019 - 23.10.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

johtaja Taru Kuosmanen, puh. 040 704 7337 ja henkilöstöjohtaja Niina Pietikäinen, puh. 040 707 9147.

Konsernihallinto/Sivistyspalvelut
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille. Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä