Skip to main content
test
Johtaja, Vaasan Vesi - Vaasan kaupunki

Vaasan Vesi toimii kunnallisena liikelaitoksena, jonka tehtävänä on vesihuoltolain tarkoittamien vesihuoltopalveluiden järjestäminen Vaasan alueella, joista keskeisimmät ovat hyvänlaatuinen talousvesi ja sen jakelu sekä jätevesien viemäröinti ja puhdistus. Liikevaihtomme on n. 17 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 60 alan ammattilaista. Toiminnassamme huomioidaan vastuu ympäristöstä, luonnosta ja laadusta.

Vaasan Vesi hakee johtajaa vakinaiseen virkaan.

Liikelaitoksen johtajan tehtävässä johdat ja kehität Vaasan Veden toimintaa johtokunnan alaisuudessa, huolehdit talous- ja henkilöstöhallinnosta sekä sisäisen valvonnan järjestämisestä. Teet yhteistyötä muiden kaupunkiympäristön tulosalueiden kanssa ja olet myös osa toimialan johtoryhmää. Esihenkilönäsi toimii kaupunkiympäristön toimialajohtaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys ja kokemus vesihuoltoalalta. Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, kielitodistus (mahdollisuus hakea erivapautta tai lievennystä).

Tämän lisäksi arvostamme:
- Kehittämisotetta työssä ja riittävää kokemusta johtamistehtävistä
- Hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja
- Tuntemusta kunnallis- ja taloushallinnosta
- Näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta
- Englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen yhdessä sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa, valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan (T-todistus).

Haastatteluihin kutsutaan viikoilla 36 - 37.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virka täytetään sopimuksen mukaan.


Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunkiympäristön toimialajohtaja Markku Järvelä, puh. 040-1354958

Lisätietoja

Kaupunkiympäristön toimiala

Kun kävelet kadulla, avaat vesihanan tai hengität puhdasta ilmaa, käytät kaupunkiympäristön tarjoamia palveluita ja hyödynnät valvomaamme ympäristöä. Osaajamme huolehtivat Vaasan teknisestä rakenteesta ja teknisistä palveluista. Palvelemme muun muassa kiinteistö-, mittaus-, kaavoitus-, katu- ja viheralueasioissa.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat