Skip to main content
test
Johtajaopettaja, Niemenkulman koulu - Kaarinan kaupunki

Etsimme Niemenkulman kouluun johtajaopettajaa ajalle 2.8.2022 - 31.7.2023. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Niemenkulman koulu on n. 50 oppilaan kyläkoulu, joka toimii vanhassa, perinteikkäässä koulutalossa, joka on nykyaikaisesti varusteltu. Koulussa toimii viisihenkinen tiimi, jonka osana johtajaopettaja työskentelee toimien neljän työntekijän esihenkilönä.

Olet ratkaisukeskeinen joukkuepelaaja. Oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvointi on sinulle tärkeä asia ja haluat päästä mukaan koulun toimintakulttuurin kehittämiseen. Erilaisten oppimispolkujen tuntemus sekä moniammatilliseen työhön sitoutuminen on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä. Eduksesi katsotaankin hyvinvointia tukevien palveluiden tunteminen.

Koulussa toimii kolme yhdysluokkaa ja arjessa koko yhteisön yhteinen tekeminen on arvossaan. Koulun arvoja ovat myönteisyys, kiireettömyys ja osallisuus. Arkesi Niemenkulman koulussa rytmittyy luokanopetuksen ja koulun johtamisen välillä. Opetustyö koostuu pääosin 5.-6. vuosiluokan yhdysluokan opettamisesta. Opetettaviin aineisiin kuuluu mm. käsityö, josta toivomme osaamista.

Koulun ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön lisäksi tarjoamme työsi tueksi rehtoritiimin, joka kokoontuu säännöllisesti erilaisten asioiden tiimoilta. Keskeisenä yhteisen työn kohteena on oppimisen ja tuen kehittäminen sekä käyttäytymisen myönteinen tukeminen, joihin sitoudut.

Primus -ohjelmisto on sinulle tuttu ja tartut työjärjestyksen laatimiseen ja muokkaamiseen innolla. Olet kelpoinen luokanopettaja. Eduksesi katsotaan opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimusten (1998/986/2§) mukainen rehtorin kelpoisuus. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusta (OVTES).

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään 8.7.2022. Kutsu haastatteluun lähetetään erikseen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen tehtävänimike. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava rehtori Emmi Virtanen, puh. 050 471 0874
Tiedusteluajat:
29.6. klo 8.30-9.00
1.7. klo 10.30-11
4.7. klo 9.00-9.30
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointisuunnittelija Henna Mertaan: p. 050 314 6197

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Koulutus

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka Kaarinan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat