Johtava hoitaja - Ikaalisten kaupunki

IKAALISTEN SOTE-KESKUS hakee
Johtavaa hoitajaa

Pirkanmaan ensimmäinen saman katon alla toimiva laajojen palveluiden nykyaikainen sote-keskus tarjoaa loistavan mahdollisuuden tulevaisuuden sote-keskuksen toimintojen edelleen kehittämiseen jo tänään. Ikaalisten kaupunki on itsenäinen sote-palvelujen järjestäjä ja tuottaja. Ikaalinen sijaitsee 40 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta valaistun VT 3:n varrella.

Yhteistyö eri sote-yksiköiden ja hallintokuntien välillä on joustavaa, palkitsevaa ja välitöntä. Tarjoamme kehitystyötä, esimiestyötä, hallinnon ja talouden hoitoa sekä PirSote ja KOMAS hanketyötä. Vastuualueina ovat vastaanotto, kiirevastaanotto, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, kuntoutus, röntgen, välinehuolto ja tk-sairaala. Johtava hoitaja toimii tk-sairaalan osastonhoitajan sekä vastaanoton, kuntoutuksen ja neuvolan tiimivastaavien esimiehenä. Johtava hoitaja on keskeinen hoitotyön ja terveyspalveluiden kehittäjä sekä arvostettu sote-johtoryhmän jäsen.

Nykyisen johtavan hoitajan siirryttyä maakunnan sote-valmisteluun etsimme uutta innovatiivista ja yhteistyökykyistä terveydenhuollon kokenutta ammattilaista sekä osaavaa esimiestä. Odotamme sinulta asiakaslähtöisen hoitotyön kehittämistä, osaamisen johtamista sekä hoitotyön vaikuttavuuden arviointikykyä. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, terveydenhuollon opistoaste- tai ammattikorkeakoulututkinto sekä riittävästi perusterveydenhuollon ja hallinnon kokemusta. Arvostamme hyviä esimies-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.

Viran vastaanottaminen sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekryn kautta perjantaihin 6.11.2020 klo 12 mennessä. Lisätietoja antavat perusturvajohtaja Timo Tallila (044-7301256) timo.tallila@ikaalinen.fi ja ylilääkäri Tiina Salminen tiina.salminen@ikaalinen.fi.

Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Perusturvajohtaja Timo Tallila (044-7301256) timo.tallila@ikaalinen.fi ja ylilääkäri Tiina Salminen tiina.salminen@ikaalinen.fi.

Ikaalisten kaupunki, Terveyspalvelut
Osoite: Vanha Tampereentie 21, 39500 Ikaalinen, 39500 Ikaalinen