Kirjastoverkkoon kuuluu kolme kirjastoa, kirjastoauto ja oppilaitoskirjasto. Kirjastoissa työskentelee 21 alan ammattilaista. Työyhteisömme ilmapiiri on mutkaton, rento ja uudelle avoin. Yhteistyö Pirkanmaan muiden kirjastojen kanssa on olennainen osa toimintaamme.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Lisäksi edellytämme kokemusta yleisten kirjastojen vastuullisista tehtävistä. Muu työkokemus ja koulutus katsotaan eduksi. Arvostamme innovatiivista työotetta ja monipuolisia vuorovaikutustaitoja.

Kirjastossa on käynnistymässä organisaatiouudistus, ja johtava informaatikko tulee osallistumaan tähän työhön. Tehtävään tulee kuulumaan kirjaston johtotiimin jäsenyys. Johtava informaatikko toimii kirjastotoimenjohtajan sijaisena.

Tehtävään kuuluu myös tapahtumien suunnittelua ja markkinointia yhdessä tiimin kanssa, samoin musiikkikirjastotyötä. Asiakaspalvelu pääkirjasto Leijassa ja verkossa (PIKI-Chat, some-kanavat) kuuluvat myös johtavan informaatikon tehtäviin, samoin kokoelmatyö.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi/kirjasto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystiedot
Lisätietoja antaa kirjastotoimenjohtaja Liisa Nikkilä p. 050 390 4619.
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi
http://www.ylojarvi.fi
http://www.ylojarvi.fi/kirjasto/

Ylöjärven kaupunki
Osoite: Koivumäentie 2, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin.