Johtava koulupsykologi - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin kasvun tuessa haettavana johtavan koulupsykologin toimi toistaiseksi 1.8.2021 alkaen.

Johtava koulupsykologi toimii Kasvatuksen ja opetuksen alaisen Kasvun tuen palveluissa koulupsykologien esihenkilönä. Työkuva sisältää esihenkilön vastuu- ja kehittämistehtävien lisäksi koulupsykologin perustyötä. Johtava koulupsykologi toimii laajasti eri verkostoissa, konsultoiden ja osallistuen kehittämistyöhön mm. kaupunkitasolla ja Kymsoten eri toimijoiden kanssa.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa huomioidaan hakijan vahvuudet ja erityisosaaminen. Hakijalta edellytetään laillistetun psykologin pätevyyttä ja soveltuvaa johtamiskoulutusta. Valviran hyväksymä psykoterapiakoulutus, tieteellinen jatkokoulutus tai tehtävää tukeva erikoistumiskoulutus katsotaan hakijalle eduksi

Kelpoisuutena vaaditaan laillistetun psykologin pätevyys.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Julius Väliaho, p 0206155985, julius.valiaho(at)kouvola.fi ,yksikön vastaava Terttu Hänninen p. 020615 7202, terttu.hanninen(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Kasvatus ja opetus, Kasvun tuki

Kasvun tuen palvelut tuottavat oppilas- ja opiskelijahuollon, erityisen tuen sekä hallinnon palveluita varhaiskasvatukselta toiselle asteelle.

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 82 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat