Johtava koulupsykologi - Kouvolan kaupunki

Haemme johtavaa koulupsykologia vakinaiseen tehtävään 11.10.2021 alkaen.

Johtavana koulupsykologina toimit kasvun tuen palveluissa koulupsykologien esihenkilönä. Työkuvasi sisältää esihenkilön vastuu- ja kehittämistehtävien lisäksi koulupsykologin perustyötä. Johtavana koulupsykologina toimit laajasti eri verkostoissa, konsultoiden ja osallistuen kehittämistyöhön mm. kaupunkitasolla ja Kymsoten eri toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä ja soveltuvaa johtamiskoulutusta. Valviran hyväksymä psykoterapiakoulutus, tieteellinen jatkokoulutus tai tehtävää tukeva erikoistumiskoulutus katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa huomioidaan hakijan vahvuudet ja erityisosaaminen.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: johtava koulukuraattori ja psykososiaalisen oppilashuollon vastaava Henna Karvonen, 0206151359, henna.karvonen(at)kouvola.fi.
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Kasvatus ja opetus, Kasvun tuki

Kasvun tuen palvelut tuottavat oppilas- ja opiskelijahuollon, erityisen tuen sekä hallinnon palveluita varhaiskasvatukselta toiselle asteelle.

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asuminen on edullista noin 82 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat