Johtava lääkäri - Kemiönsaaren kunta

Johtava lääkäri - Kemiönsaaren kunta

Oletko seuraava JOHTAVA LÄÄKÄRIMME? - Tervetuloa töihin Kemiönsaareen!

Oletko juuri sinä se johtaja, jota etsimme kehittämään ja nykyaikaistamaan kuntamme terveys- ja sairaanhoitoa visionäärisen johtajuuden kautta? Sallivassa ympäristössä, jossa on korkeat katot, sinulla on hyvät mahdollisuudet johtaa kunnassa jo aiemmin aloitettua muutos- ja kehitystyötä. Korkeasti ammattitaitoisista työntekijöistä koostuvan linjaorganisaation johtajana sinun on tärkeää olla joustava ja tehokas, jotta voit innostaa työntekijöitä samoihin tavoitteisiin. Etsimme sinua, joka olet kommunikoiva, innovatiivinen ja kykenevä tekemään asiat fiksummin ja tehokkaammin luopumatta laadusta.

Johtavan lääkärin työtehtäviin kuuluvat kunnan terveyden- ja sairaanhoidon johtaminen, kehittäminen ja valvonta terveydenhuoltoyksiköstä vastaavana. Johtava lääkäri toimii myös tartuntataudeista sekä kotisairaanhoidon ja hoitokotien lääketieteellisestä hoidosta vastaavana lääkärinä. Erikoistuvien lääkärien kouluttaminen kuuluu osana johtavan lääkärin tehtäviä. Edellytämme myös, että johtava lääkärimme, hallinnollisten töiden ohessa, toimii lääkärinä terveyskeskuksen avohoidossa tai terveyskeskussairaalassa, jotta hän oppii tuntemaan toimintaa mahdollisimman hyvin. Räätälöimme mielellämme johtavan lääkärin työnkuvaa monipuolisesti henkilökohtaisten kiinnostusten perusteella, ja palkkaetumme ovat kilpailukykyiset. Toimimme uusissa, moderneissa tiloissa. Henkilökuntamme on osaavaa, eikä työhön sisälly virka-ajan ulkopuolista päivystystä.

Edellytämme sinulta Suomessa laillistetun lääkärin pätevyyttä sekä toisen kotimaisen kielen erinomaista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää taitoa. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa, ja sinun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastasi. Edellytämme sinulta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Virkasuhteessa ja palkkauksessa sovellamme lääkärien virkaehtosopimusta.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja kiinnostusta monipuoliseen lääkärin työhön. Lisäksi toivomme sinulta kiinnostusta hoitoketjujen kehittämiseen ja sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminnan edistämiseen. Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai aiempi johtamiskokemus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?
Tässä rekrytoinnissa teemme yhteistyötä suorahakuyritys SOURCE Executive:n kanssa. Rekrytointikonsultti Jonna Ramm-Schmidt vastaa kysymyksiin puhelimitse tai sähköpostilla, puh 050 559 99 40, jonna.ramm-schmidt@source-executive.fi Viestintä on luottamuksellista.

Vt. peruspalvelujohtaja Harald Holmström vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse numerossa 02 4260 402 ja 040 575 7161 ja s-postitse harald.holmstrom@kimitoon.fi. Hakemuksen pyydämme ensisijaisesti jättämään sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta. Hakemuksen voi myös toimittaa osoitteeseen Kemiönsaaren kunta, peruspalvelujohtaja, PL 22, 25701 Kemiö viimeistään 16.9.2019 klo 15.00. Hakuaikaa on jatkettu, aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja

http://www.kimitoon.fi/tyopaikat/

Tässä rekrytoinnissa teemme yhteistyötä suorahakuyritys SOURCE Executive:n kanssa. Rekrytointikonsultti Jonna Ramm-Schmidt vastaa kysymyksiin puhelimitse tai sähköpostilla, puh 050 559 99 40, jonna.ramm-schmidt@source-executive.fi Viestintä on luottamuksellista.
Vt. peruspalvelujohtaja Harald Holmström vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse numerossa 02 4260 402 ja 040 575 7161 ja s-postitse harald.holmstrom@kimitoon.fi.

Peruspalveluosasto
Osoite: Kemiönsaari, 25700 Kemiö

Kemiönsaari on dynaaminen 6 800 asukkaan kaksikielinen saaristokunta. Teemme yhdessä töitä elinvoimaisen kunnan ja hyvinvoivien kuntalaisten hyväksi. Uskomme avoimeen, aktiiviseen ja kehittävään työympäristöön. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeä asia, ja noin 600 työntekijäämme antavatkin vuosittain korkean arvosanan työviihtyvyydestä.

Tutustu työnantajaan