Johtava maatalouslomittaja - Ylitornion kunta

Ylitornion paikallisyksikkö järjestää maatalouslomitusta Keminmaan, Kolarin, Muonion, Pellon, Ranuan, Simon, Tervolan ja Ylitornion kunnissa sekä Kemin, Rovaniemen ja Tornion kaupungeissa.
Haemme nyt joukkoomme Johtavaa maatalouslomittajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee Ylitorniolla.

Edellytämme agrologin koulutusta tai muuta soveltuvaa tutkintoa. Lisäksi odotamme sinulla olevan hyvät tietotekniset taidot, hyvä suomenkielen taito, vastuuntuntoa ja joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työhön kuuluu myös varallaoloa. Toimen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Työaika on yleistyöaika. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Työsopimuksessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa 4.11.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakupalvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset liitetiedostona tai toimittaa ne osoitteella Ylitornion kunta/ lomituspalvelut Alkkulanraitti 55 95600 Ylitornio. Paperiset hakemukset voi toimittaa samaan osoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Tutustu työnantajaan

Kannala Teija
teija.kannala@ylitornio.fi
p. 0404877247

Ylitornion kunta
Osoite: Alkkulanraitti 55, 95600 Ylitornio

Ylitornio on n. 4 022 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.

Olemme savuton työyhteisö.