Johtava rakennustarkastaja - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupungin rakennusvalvonta hakee johtavaa rakennustarkastajaa vakituiseen virkaan 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virka voidaan myös mahdollisesti täyttää myöhemmin.

Johtava rakennustarkastaja vastaa rakennusvalvonnan johtamisesta ja kehittämisestä. Johtava rakennustarkastaja toimii valmistelijana ja esittelijänä rakennus- ja ympäristölautakunnassa ja vastaa Lapinjärven kunnan kanssa sovitusta yhteistyöstä rakennusvalvonnan osalta. Toimenkuvaan kuuluvat lisäksi asiakaspalvelu, lupahakemusten ja muiden hakemusten ratkaisu, sähköisen lupajärjestelmän kehittäminen, rakentamisen ohjaus ja katselmusten suorittaminen.

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4. §:n mukainen tutkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108. §:n mukaisten vaatimusten täyttyminen. Tehtävien hoitaminen edellyttää alan lainsäädännön tuntemista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä ja rakennusvalvontatehtävistä sekä kunnallishallinnon tuntemusta.

Virka edellyttää hyvää toisen kotimaisen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen suullista taitoa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, TS, mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 29.1.2020 klo 12.00 mennessä rekrytointipalvelu kuntarekry.fi:n kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtaja Joakim Holmström, puh 040 673 0225 ja ympäristönsuojelusihteeri Heidi Lyytikäinen, puh. 0440 555 373.

Rakennusvalvonta
Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16 000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1 000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.