Johtava rakennustarkastaja - Loviisan kaupunki

Johtava rakennustarkastaja

Loviisan kaupunki hakee johtavaa rakennustarkastajaa vakituiseen virkaan 1.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mukavan työyhteisön!

Johtava rakennustarkastaja vastaa rakennusvalvonnan johtamisesta ja kehittämisestä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi mm. asiakaspalvelu, lupahakemusten käsittely, rakentamisen ohjaus ja sähköisen lupajärjestelmän kehittäminen. Johtava rakennustarkastaja toimii esittelijänä rakennus- ja ympäristölautakunnassa.

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4. §:n mukainen tutkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108. §:n mukaisten vaatimusten täyttyminen. Tehtävien hoitaminen edellyttää alan lainsäädännön tuntemista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä.

Virka edellyttää hyvää toisen kotimaisen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen suullista taitoa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 14.4.2020 klo 12.00 mennessä rekrytointipalvelu kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtaja Joakim Holmström, puh. 040 673 0225 ja ympäristönsuojelusihteeri Heidi Lyytikäinen, puh. 0440 555 373.

Rakennusvalvonta
Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16 000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1 000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.