Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin ympäristöohjauksessa haettavana johtavan rakennustarkastajan virka

Kalajoen kaupungin ympäristöohjauksessa haettavana

JOHTAVAN RAKENNUSTARKASTAJAN VIRKA

Johtava rakennustarkastaja vastaa kaupungin rakennusvalvonnan kehittämisestä sekä lupa-asioiden käsittelystä ja rakennustoiminnan valvonnasta MRL säännösten mukaisesti. Rakennusvalvonnassa on täysin sähköinen asiointi Lupapiste-palvelun kautta arkistoineen. Taustajärjestelmänä on Facta. Kalajoki on alueen edelläkävijä sähköisten järjestelmien käyttöönotossa. Sähköisten järjestelmien avulla voimme hyödyntää myös osittaista etätyötä. Johtava rakennustarkastaja toimii ympäristönohjauksen esihenkilönä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108 §:n mukainen hyväksyttävä rakennusalan tutkinto sekä asetuksen mukainen riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kokonaisuuksien hallintaa, sekä ammattitaitoa kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti.

Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä, lisäksi käytössä on yhteiskäyttöiset sähköautot.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virka täytetään toistaiseksi ja siihen sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset liitteineen pyydämme tekemään sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.kuntarekry.fi. 4.3.2024 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa tekninen johtaja Marko Raiman, puh 044 4691 213.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Marko Raiman, puh 044 4691 213.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristönohjaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat