Johtava rakennustarkastaja - Ylivieskan kaupunki

Nykyisen viranhaltijamme siirtyessä muihin tehtäviin haemme kaupungin ympäristöpalvelujen tulosalueelle 1.11.2021 vapautuvaan virkaan

JOHTAVAA RAKENNUSTARKASTAJAA

Johtava rakennustarkastaja vastaa kaupungin rakennusvalvonnan tulosyksikön toiminnasta. Siinä työskentelee hänen lisäkseen kaksi rakennustarkastajaa, lupasihteeri sekä rakennusrekisterin päivitysprojektin projektivastaava ja rakennusvalvonnan arkiston sähköistämisestä huolehtiva työntekijä. Johtava rakennustarkastaja mm. valmistelee rakennus- ja ympäristölautakunnalle vastuualueensa asiat, myös poikkeamisluvat ja suunnittelutarveratkaisut, sekä esittelee ne lautakunnalle. Hän valmistelee ja ratkaisee lupa-asioita sekä suorittaa tarkastuksia lautakunnan vahvistaman tehtäväjaon mukaisesti.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen tutkinto ja lisäksi riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvissä tehtävissä. Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan päätöksenteosta sekä sähköisestä asiointijärjestelmästä ja arkistoinnista, asiakaspalvelu- ja johtamistaitoja kuten myös rakentamisen tehtäväkentän kokonaisvaltaista tuntemusta, mm. työmaakokemusta. Ylivieskan rakennusvalvonnassa on käytössä lupapisteen sähköinen asiointi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja viranhoidon alkamisesta sovitaan erikseen.

Hakuaika päättyy 29.10.2021 klo 15.00. Virkaan haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä eikä niitä liitetä hakemukseen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Leena Löytynoja, puh. 044 4294 237
Ympäristöpäällikkö Tapio Koistinaho, puh. 044 4294 227

Lisätietoja

Ylivieskan kaupunki, Tekniset palvelut, Ympäristöpalvelut

Ylivieska on kasvava ja kehittyvä yli 15 000 asukkaan kaupunki. Se on kokoansa isompi – noin 75 000 asukkaan alueen kaupan ja palveluiden keskus.


Osoite: Kyöstintie 4, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat