Johtava sosiaalityöntekijä (20715) - Valkeakosken kaupunki

Etsimme juuri sinua lastensuojelun ammattilainen ja pelinrakentaja
vakituiseen virkasuhteeseen 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

JOHTAVA SOSIAALITYÖNTEKIJÄ LASTENSUOJELUUN (vakanssi nro 20715)

Sosiaali- ja perhepalvelumme muodostuvat sekä sosiaali- että vammaispalveluista. Henkilöstöä on yhteensä noin 60 henkeä. Sosiaalipalveluihin kuuluvat lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelut, lastensuojelu, perhetyö ja työikäisten palvelut.

Haussa oleva uusi virka sijoittuu lastensuojelun tiimiin, joka on muotoutumassa uudelleen työntekijävaihdosten ja uusien vakanssien myötä. Tiimisi muodostuu sinun lisäksesi seitsemästä (7) sosiaalityöntekijästä ja neljästä (4) sosiaaliohjaajasta. Voit vaikuttaa työtehtävien muotoutumiseen ja antaa oman osaamisesi käyttöön.

Kuulut sosiaali- ja perhepalvelujen johtoryhmään ja esimiehesi on sosiaali- ja perhepalvelujen johtaja. Tukea työhösi saat esimieheltä ja muilta lähiesimiehiltä. Lähityöparinasi on lapsiperheiden sosiaalityön tiiminvetäjä.

Työtehtäväsi muodostuvat lastensuojelun asiakastyön ohjaamisesta ja koordinoinnista. Toimit tiimisi lähiesimiehenä, tuet ja autat tiimiäsi kaikissa arjen tilanteissa. Hyväksyt myös oman tiimisi henkilöstöhallinnon päätökset. Systeemisen lastensuojelun mallimme on saanut kiitosta, ja oleellinen osa tehtävääsi onkin systeemisten tiimien puheenjohtajana toimiminen. Olet lastensuojelun asiantuntija sekä lastensuojelulain mukainen päätöksentekijä. Sijaishuollon kustannuksemme ovat korkeat, joten tärkeä osa tehtävää on kustannustietoisuus ja kustannustenhallinta niiltä osin kuin se on mahdollista. Sinulla voi olla omia asiakkaita, jos se on tarkoituksenmukaista.

Meillä on mahdollisuus etätyöpäiviin, saldovapaisiin, lakimiehen konsultaatiopalveluun. Työntekijöiden ammatilliseen täydennyskoulutukseen panostaminen on meille tärkeää. Työnohjaus on järjestetty.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa kyky yhteistyöhön, jämäkkyys ja oikeudenmukaisuus. Olet rohkaiseva valmentaja, joka tunnistaa tiiminsä vahvuudet. Vankka lastensuojelun kokemus ja lastensuojelulain tuntemus on välttämätöntä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 7§ mukainen kelpoisuus.

Katsomme eduksi tiimityön kokemuksen ja muiden sosiaalipalveluiden tuntemuksen.

Työaika on 37,75 h/ viikossa ja palkkaus määräytyy KVTESIN mukaan (3 718,75 €/kk). Sosiaalihuollon tehtävien vaativuuden arviointi on parhaillaan valmisteilla. Lisäksi käytössämme on rekrytointilisä.

Tarvittaessa kaupunki auttaa asunnon etsimisessä ja maksaa vuokran kuuden (6) ensimmäisen kuukauden ajalta luontoisetuna. Lisäetuna tarjoamme mahdollisuutta saada palkallista vapaata vuosilomakertymäsi mukaisesti työsuhteen alusta alkaen.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä Valkeakosken kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi myös rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 24.5.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 360 901) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä johtava sosiaalityöntekijä 20715).

Lisätietoja antaa:
vt. sosiaali- ja perhepalvelujen johtaja Liisa Hoikkanen, puh. 040 335 7423

Valkeakoski 4.5.2021

Sosiaali- ja terveyskeskus

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vt. sosiaali- ja perhepalvelujen johtaja Liisa Hoikkanen, puh. 040 335 7423

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Sosiaali- ja perhepalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Valtakatu 9-11, 3 krs, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat