Johtava sosiaalityöntekijä - Ilmajoen kunta

Johtava sosiaalityöntekijä - Ilmajoen kunta

Johtava sosiaalityöntekijä johtaa perheiden sosiaalipalveluja, joihin kuuluvat sekä sosiaalihuoltolain että lastensuojelulain mukaiset palvelut ja lapsioikeudelliset palvelut. Perhepalveluissa työskentelee lapsiperheiden kotipalvelun työntekijät, perheohjaajat, sosiaaliohjaaja ja sosiaalityöntekijöitä, yhteensä yhdeksän työntekijää. Johtava sosiaalityöntekijä tukee henkilöstöä vaativissa asiakastilanteissa ja toimii tarvittaessa työparina.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta lastensuojelutyöstä ja esimiestehtävistä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme helposti tavoitettavat, kokonaisvaltaiset ja muiden toimijoiden kanssa yhteensovitetut palveluprosessit. Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus kehittää perhepalveluiden kokonaisuutta ja luoda yhtenäistä perhekeskusta, yhdessä toimivan tiimin kanssa. Lastensuojelussa olemme ottaneet käyttöön systeemisen lastensuojelun -toimintamallin ja johtava sosiaalityöntekijä toimii tiimin konsultoivana työntekijänä. Odotamme Sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työn tueksi tarjoamme esimiehen tuen, työnohjauksen sekä osaavan ja innostuneen työyhteisön.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2005) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Virkaan valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Sosiaalijohtaja Tytti Luoto, p. 0444191250 tytti.luoto@ilmajoki.fi . Tiedustelut 2.-11.10.2019 tai 21.-24.10.2019 välisenä aikana.

Sosiaali- ja terveysosasto
Osoite: Ilkantie 18, 60800 Ilmajoki

ILMAJOKI on kehittyvä yli 12.000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä. Ilmajoelta löytyy luovaa leikkisyyttä, nuijamiesten voimaa ja kättä pirempää tulevaisuuden tekijöille. Entisestä emäpitäjästä on kehittynyt aktiivinen asuinkunta - turvallinen omalle väelle, kunnon kumppani naapureille ja toisenlainen paikka turisteille. Eikä tilastakaan tee tiukkaa, kun horisontissa näkyy Suomen lavein lakeus - Kyrönjoen Alajoki.