Pyhärannan kunta hakee 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Johtava sosiaalityöntekijä on kunnan sosiaalihuollon johtava viranhaltija. Sosiaalityöntekijän työ on monipuolista, laaja-alaista ja tiivistä asiakastyötä. Odotamme tulevalta viranhaltijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, työn menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää ilmaisukykyä ja paineensietoa vaihtelevissa työtilanteissa.

Johtava sosiaalityöntekijä toimii vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työhön kuuluu virka-aikainen sosiaalipäivystys.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys ja Valviran lupa toimia sosiaalityöntekijänä

Virka täytetään toistaiseksi ja virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Viran sijoituspaikka on Pyhärannan kunnanvirasto. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä. Hakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Virassa oman auton käyttö on välttämätöntä. Etätyömahdollisuus kuuluu viran hoitamiseen.

Tutustu työnantajaan

vt. kunnanjohtaja Harri Hiitiö, harri.hiitio@pyharanta.fi, puh. 044- 738 3413

Pyhärannan kunta
Osoite: Pajamäentie 4, 23950 Pyhäranta

Pyhäranta on runsaan 2000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Työnantajana kunta työllistää runsaat viisikymmentä henkilöä.