Johtava sosiaalityöntekijä - Muuramen kunta

Muuramen Hyvinvointi - liikelaitoksessa on haettavana

JOHTAVAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka


Johtava sosiaalityöntekijä vastaa lapsiperheiden ja lastensuojelun sosiaalityön sekä perhetyön toiminnasta, kehittämistyöstä ja talouden seurannasta yhdessä sosiaali- ja perhepalveluiden johtajan kanssa. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa laadukkaan asiakaspalvelun toteuttamisesta, osallistuu asiakastyöhön sekä toimii tarvittaessa sosiaali- ja perhepalveluiden johtajan sijaisena. Vastaat työntekijöiden ammatillisesta ohjauksesta ja toimit lähiesimiehenä kolmelle sosiaalityöntekijälle, palveluohjaajalle, perhekeskusohjaajalle, kolme perheohjaajalle sekä kahdelle lapsiperhehoitajalle.

Muuramen perhekeskus on avattu keväällä 2019 ja systeemisen lastensuojelun työskentely aloitetaan Muuramessa syksyn 2020 aikana. Sosiaalityössä olemme mukana valtakunnallisissa systeemisen lastensuojelun Syty - kehittämishankkeessa sekä Kysy ja kuuntele-hankkeessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa kokemusta lastensuojelun viranomaistehtävistä sekä kokemusta esimiestehtävistä. Odotamme aktiivista työotetta sekä vahvaa itsenäistä työskentelyä ja kykyä päätöksentekoon. Johtavalla sosiaalityöntekijällä tulee olla hyvä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemus, taito toimia sosiaalityön asiantuntijana sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Tule mukaan innostuneeseen joukkoon kehittämään Hyvinvointi -liikelaitoksen lapsiperheiden kanssa tehtävää työtä. Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos tuottaa muuramelaisten sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote

Virkaan liittyvät puhelintiedustelut maanantaisin ja perjantaisin (ei pe 25.9.) klo 12 - 13 sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Päivi Nevalainen p. 014- 659 756.

Hakemus ja CV tulee tehdä 5.10.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 286724). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.


16.9.2020 Päivi Nevalainen, sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Virkaan liittyvät puhelintiedustelut maanantaisin ja perjantaisin (ei pe 25.9.) klo 12 - 13 sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja Päivi Nevalainen p. 014- 659 756.

Muuramen Hyvinvointi -liikelaitos
Osoite: Virastotie 8, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.