Salon kaupungin lastensuojelussa on uudelleen haettavana johtavan sosiaalityöntekijän viransijaisuus sijais- ja jälkihuollon tiimissä

Salon kaupungin lastensuojelussa on haettavana johtavan sosiaalityöntekijän viransijaisuus ajalla 1.5.2021-30.4.2023. Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Sijais- ja jälkihuollon tiimin tehtävänä on huostassa olevien perhe- tai laitoshoitoon sijoitettujen lasten hoidon ja kasvatuksen järjestäminen, päätöksenteko ja oikeuksien valvonta. Lisäksi tiimi vastaa kotisijoituksessa ja jälkihuollossa olevien lasten ja nuorten palveluiden järjestämisestä. Palvelutehtävään sisältyy myös kunnassa toteutettava rakenteellinen sosiaalityö sekä laitosten ja sijaishuoltopaikkojen valvonta.

Johtavana sosiaalityöntekijänä toimit sijais- ja jälkihuollon tiimin jäsenten lähiesimiehenä. Työryhmään kuuluu 6 sosiaalityöntekijää ja 4 sijaishuollon tai jälkihuollon ohjaajaa, perheterapeutti ja perhetyöntekijä. Tiimin työn tukena on myös toimistosihteerin työpanos. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta esimiestyöstä, kattavaa kokemusta lastensuojelusta ja erityisesti sijais- ja jälkihuollosta, vankkaa lakiosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä erityistä kykyä työn ja yhteistyökäytäntöjen kehittämiseen. Kokemus sijais- ja jälkihuoltoon liittyvän työn johtamisesta sekä systeemisen toimintamallin osaaminen katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi. Vaativan työn tukena on perheiden palveluiden esimiehistä koostuva tiimi, säännöllinen työnohjaus sekä työhön liittyvä perehdytys.

Salon lastensuojelussa ollaan innostuneita ja kehittämismyönteisiä. Työssä on mahdollisuus etätyöhön korona-tilanteesta riippumatta, oma työhuone ja ergonomiset työtilat sijaitsevat nykyaikaisessa kaupungintalossa. Salon sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS- laaduntunnustus. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Sosiaalityön palveluissa on käytössä kolme autoa. Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 4,059.27 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys ja Valviran lupa toimia sosiaalityöntekijänä. Virkasuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / avohuollon johtava sosiaalityöntekijä. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. sosiaalipalveluiden johtaja Katri Viippo puh. 02 778 3000 sekä vs. perhesosiaalityön päällikkö Birgitta Halmetkangas puh. 02 778 3001.
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi.

Lastensuojelu, sijais- ja jälkihuollon tiimi
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on vajaan 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat