Johtava sosiaalityöntekijä - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän (PoSa) sosiaali- ja perhepalveluissa on avoinna
JOHTAVAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Etsimme perhepalveluihimme innostunutta ja oma-aloitteista johtavaa sosiaalityöntekijää edeltäjän siirtyessä kehittämistehtäviin. Johtavana sosiaalityöntekijänä toimit lastensuojelutiimin ja lapsiperheiden sosiaalityön tiimin esimiehenä sekä lastensuojelulain mukaisena johtavana viranhaltijana. Osallistut tarvittaessa asiakastyöhön. Molemmat tiimit koostuvat sosiaaliohjaajista ja sosiaalityöntekijöistä sekä perheohjaajista ja -työntekijöistä. Perhekeskusvalmistelun edetessä tiimirakenne voi mahdollisesti jonkin verran muuttua.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 § ja 7 §:n mukainen kelpoisuus. Edellytämme laaja-alaista kokemusta lastensuojelusta ja perhesosiaalityöstä sekä hyviä yhteistyö- ja verkostotaitoja. Edellytämme lisäksi aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja/tai hyviä johtamisvalmiuksia. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen ja aktiiviseen työotteeseen.

Esimiehenä pääset osaksi osaavaa moniammatillista työyhteisöämme. Tarjoamme lisäksi kehittämismyönteisen ilmapiirin, joustavan työajan, ajantasaiset työvälineet, mahdollisuuden säännöllisesti etätyöhön sekä monia henkilöstön liikunta-, ruokailu- ja virkistysmahdollisuuksia. Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet. Juridista tukea varten tiimien käytettävissä on lakimieskonsultaatiopalvelu.

Molempien tiimien työskentelyalueena on koko PoSan alue (Kankaanpää, Siikainen, Karvia, Jämijärvi ja Pomarkku). Johtavan sosiaalityöntekijän toimipiste sijaitsee Kankaanpäässä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3955,45 €/kk + rekrytointilisä 300 €/kk (voimassa vuoden 2022 loppuun eli hyvinvointialueelle siirtymiseen asti). Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 20.10.2021 klo 15. Hakemuksesi ansioluetteloineen pyydetään jättämään sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun tulee toimittaa ennen viran vastaanottamista lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärinlausunto soveltuvuudesta virkaan.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perhepalvelupäällikkö Hannaleena Vuorinen p. 040 652 4269 ja sosiaali- ja perhepalvelujohtaja Sonja Vuorela p. 044 577 3296, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@eposa.fi

Lisätietoja

PoSa Sosiaali- ja perhepalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Keskuskatu, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat