test

Kaipaatko uusia tuulia ja monipuolisempaa osaamisesi hyödyntämistä? Meillä olisi siihen mahdollisuus.
Ammattitaitoinen ja osaava sosiaalitoimen työyhteisö hakee Virrat-Ruovesi -yhteistoiminta-alueelle johtavaa sosiaalityöntekijää. Odotamme sinun olevan työstäsi innostunut sosiaalialan ammattilainen, joka omaa aktiivisen työotteen, sujuvat vuorovaikutus - ja esimiestaidot sekä kykyjä toiminnan ja palveluiden kehittämiseen.

Johtavana sosiaalityöntekijänä toimit sosiaalitoimen lähiesimiehenä sekä johtavana viranhaltijana. Tehtäväkuvauksen muuhun tarkempaan sisältöön on mahdollisuus myös itse vaikuttaa.
Työnantajana tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, kehittämismyönteisen ilmapiirin ja mahdollisuuden myös etätyöskentelyyn. Lisäksi käytettävissäsi on Smartum-työsuhde-edut, säännöllinen työnohjaus ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Hakija voi halutessaan esittää oman palkkatoiveensa. Koeaika on kuusi kuukautta. Valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Autamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.
Hakemukset kuntarekryn kautta viimeistään 28.1.2022 klo 14 mennessä.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sosiaali- ja terveysjohtaja Minna Koskinen

Lisätietoja

Virtain kaupungin perusturva

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat