Skip to main content
test
Johtava sosiaalityöntekijä - Kirkkonummen kunta

Perhesosiaalityön ja lastensuojelun avopalveluiden johtavan sosiaalityöntekijän virka

Kirkkonummen perhesosiaalityön ja lastensuojelun avopalveluissa on avoinna johtavan sosiaalityöntekijän virka 1.11.2022 alkaen. Tervetuloa luotsaamaan ammattitaitoista ja kokenutta tiimiä!

Avopalveluiden tiimiin kuuluu 7 sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa, tukiperhetoiminnan koordinaattori ja lastenvalvoja, joiden esihenkilönä toimit. Kuusi sosiaalityöntekijöistä tekee lastensuojelun avohuoltoa ja yksi sosiaalityöntekijä sosiaaliohjaajien kanssa huolehtii sosiaalihuoltolain mukaisista asiakkuuksista. Tehtäviisi kuuluu asiakastyön ohjaaminen, viikkotiimien vetäminen, toiminnan sisällöllinen kehittäminen, osallistuminen asiantuntijana kunnan erilaisiin moniammatillisiin työryhmiin sekä verkostojen luominen ja ylläpitäminen laaja-alaisesti.

Kirkkonummen perhesosiaalityön palveluyksikössä on ensiarviotiimi, avopalveluiden tiimi sekä sijais- ja jälkihuollon tiimi. Käytössämme on lastensuojelun systeeminen työote. Tämä tarkoittaa säännöllisiä systeemisiä case-tiimejä, joissa on mukana perheterapeutti. Tavoitteena on systeemisen työotteen juurruttaminen kaikkiin kunnan lapsiperheiden palveluihin. Kirkkonummelle valmistuu uusi hyvinvointikeskus kuluvan vuoden aikana, mihin muutetaan marraskuun lopulla 2022, vuoden 2023 alusta alkaen olemme osa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat olla mukana uutta luovassa toiminnassa kehittämässä lastensuojelun avohuoltoa ja sosiaalihuoltolain mukaisia lapsiperheiden palveluita, sisältöä ja asiakasprosesseja sekä viemässä niitä käytännön toteutukseen johtamassasi tiimissä. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden etätyön tekemiseen sekä laajan työterveyshuollon palvelun. Oma auto ei ole välttämätön.

Kelpoisuusehto sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista perhesosiaalityön ja lastensuojelun sosiaalityön tuntemusta ja kokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Aiempi kokemus esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3 992,45 €/kk.

Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella (466302). Haku päättyy 5.10.2022 klo 12:00.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perhesosiaalityön ja lastensuojelun palveluyksikön palvelupäällikkö Maaret Manninen, p. 040-7410892

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Perhepalvelut, Perhesosiaalityö

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat