Skip to main content
test
Johtava sosiaalityöntekijä - Jämsän kaupunki

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Hakijoilta toivotaan aikaisempaa työkokemusta lapsiperheiden sosiaalityöstä sekä esimiestyöstä.

Lapsiperheiden johtava sosiaalityöntekijä toimii lähiesihenkilönä sosiaalihuollon- ja arvioinnin tiimille, lastensuojelun tiimille, jälkihuollon tiimille, perhetyön tiimille, tehostetun perhekuntoutuksen tiimille, lastenvalvojalle, toimistosihteereille sekä sosiaalitoimiston neuvonnan sosiaaliohjaajalle. Johtava sosiaalityöntekijä osallistuu kiireellisiin asiakastapauksiin tarvittaessa.

Johtavana sosiaalityöntekijänä pääsee seuraamaan ja vaikuttamaan Jämsän kaupungin lapsiperheiden sosiaalityön kokonaisuuteen. Työhön sisältyy paljon yhteistyötä muiden tahojen kanssa sekä osallistumista oman kunnan ja hyvinvointialueen kehittämistyöryhmiin. Edellytämme hakijalta kehittämismyönteistä asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Johtavan sosiaalityöntekijän esihenkilönä toimii sosiaalityön ja perhepalveluiden tulosaluejohtaja. Työntekijöille tarjotaan mahdollisuus ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen jatkuvalla ammatillisella koulutuksella. Etätyötä on mahdollista tehdä 1-2 päivää viikossa töiden sen salliessa. Asunnon saannissa avustetaan tarvittaessa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Hakijalla on oltava tartuntatautilain 48 ja 48 a §:n määrittelemä rokotesuoja. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhteen ehdot määräytyvät sote-sopimuksen mukaan. Viran tehtäväkohtainen palkka on 4197,61 euroa/kk.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Sijaisuudessa on kahden kuukauden koeaika.

Virka siirtyy Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023.

Työ alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Minna Laurila-Paasonen, puh.040 7638 327 sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)jamsa.fi.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Minna Laurila-Paasonen, puh. 040 763 8327, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jamsa.fi
Sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Hellsten, puh. 040 183 6444, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jamsa.fi

Lisätietoja

Jämsän kaupunki, SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMI , Sosiaalityö ja perhepalvelut

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Sosiaali- ja terveystoimi, Kelhänkatu 3, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat