Johtava sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityö - Sipoon kunta

Tunnetko aikuissosiaalityön palvelut ja olet innostunut kehittämään?

Haemme joukkoomme

JOHTAVAA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vastaamaan esimiestyöstä ja asiakasprosessien johtamisesta.
Tiimiimme kuuluu kolme sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa, jotka ovat kokeneita sosiaalialan ammattilaisia. Olemme panostaneet selkeisiin prosesseihin ja kehittäneet mm. vastaanottotiimin toimintaa sekä omatyöntekijän roolia.

Toivomme löytävämme henkilön, jolla on kokemusta aikuissosiaalityön eri palvelualueista ja jolla on vahvat tiimi- ja verkostotyön taidot. Työyhteisömme tarjoaa hyvät edellytykset asiakkaan kokonaisvaltaiseen tukemiseen yhdessä muiden samassa talossa työskentelevien sosiaali- ja terveysammattilaisten kanssa. Johtavana sosiaalityöntekijänä osa työajastasi on myös varattu käytännön asiakastyöhön.

Mikäli omaat visioita ja näkemyksiä aikuissosiaalityön kehittämisestä, olet juuri etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työtilamme sijaitsevat uudella Sipoon kunnan sosiaali- ja terveysasemalla Nikkilässä, jonne on sujuvat bussiyhteydet muun muassa Helsingistä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytetään riittävää kokemusta aikuissosiaalityöstä. Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 4063,11 euroa/kk + mahdolliset lisät. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan valinnan vahvistamiseksi

Hakemukset pyydetään jättämään 27.4.2021 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/palvelu/aikuissosiaalityo/
https://www.sipoo.fi/tyo/uratarinoita/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä 12.4. eteenpäin antaa palvelupäällikkö Katarina Alhovuori, puh. 0505694972 tai katarina.alhovuori(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Työikäisten palvelut
Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan sosiaalipalvelut on jaettu elämänkaarimallin mukaisesti lasten, nuorten ja perheiden palveluihin, työikäisten palveluihin ja ikäihmisten palveluprosesseihin.

Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat