test

Johtava sosiaalityöntekijä, Kotoutumista tukevat sosiaalipalvelut, Espoo

Hakuaika päättyy  5.12.2023 15:45

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Espoon ja Kauniaisten kotoutumista tukevat sosiaalipalvelut etsii perheiden tiimiin kotoutumista tukevasta työstä kiinnostunutta johtavaa sosiaalityöntekijää. Kyseessä on vuoden mittainen viransijaisuus.

Tarjoamme kotoutumista tukevia sosiaalihuollon palveluja Espooseen ja Kauniaisiin muuttaville pakolaisille heidän kotoutumisensa alkuvaiheessa. Asiakasryhmiämme ovat turvapaikkaprosessin kautta oleskeluluvan saaneet ja tilapäistä suojelua saavat henkilöt, kiintiöpakolaiset, ihmiskaupan uhrit sekä alaikäisenä ilman huoltajaa maahan tulleet lapset ja nuoret. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, jotta ne olisivat mahdollisimman laadukkaita ja vaikuttavia.

Yksikön asiakkaana olevia lapsiperheitä palvellaan perheiden tiimissä. Tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja ohjaajia. Johtava sosiaalityöntekijä valmentaa ja tukee tiiminsä jäseniä heidän työssään. Hän kuuluu kotoutumista tukevien sosiaalipalvelujen johtoryhmään ja osallistuu sen jäsenenä yksikön toiminnan kehittämiseen. Lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö muiden hyvinvointialueen toimijoiden, kunta- ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Johtavalla sosiaalityöntekijällä on oma työhuone. Osa työstä on mahdollista tehdä etätyönä. Yksikkömme sijaitsee Matinkylässä aivan kauppakeskus Iso Omenan ja Matinkylän metroaseman välittömässä läheisyydessä. Meillä on mukava työyhteisö, jossa on hyvä tehdä työtä.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotoutumista tukevat sosiaalipalvelut, itäinen alue, Pyyntitie 3, 02230 Espoo Työaika: 37 h 45 min. Haettava tehtävä on virkasuhteinen. Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n, 9 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään vankkaa sosiaalityön kokemusta, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kykyä ja innostuneisuutta työn kehittämiseen, hyvää päätöksentekokykyä sekä joustavuutta.

Arvostamme aiempaa kokemusta perheiden kanssa tehtävästä tai kotoutumista tukevasta työstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.


Lisätietoja

https://www.luvn.fi/fi/toimipisteet/kotoutumista-tukevat-sosiaalipalvelut

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluyksikköpäällikkö Eveliina Cammarano (etunimi.sukunimi@luvn.fi). Puhelintiedustelut 30.11. klo 8-9 ja 5.12. klo 11-12, puh. 0405067817.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan