Skip to main content
test
Johtava sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden erityispalvelut
Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Myyrmäen toimipiste, Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa
Jönsaksentie 4 , 01600 Vantaa


Oletko ihminen, joka hoitaa hommat ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan ammattilainen.

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön määräaikaiseen virkaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. Tehtävä voisi olla sinua varten, jos koet omaksesi sosiaalityön johtamisen lastensuojelun avohuollon monipuolisella ja haastavallakin kentällä. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella eli VAKEssa tehdään lastensuojelun avohuollon sosiaalityötä ammattitaitoisesti ja rohkeasti lasten ja perheiden hyväksi.

Johtava sosiaalityöntekijä vastaa lähiesihenkilönä tiiminsä asiakastyön ohjaamisesta ja johtamisesta, työskentelyn kehittämisestä, työntekijöiden ammatillisestä tukemisesta, henkilöstöhallinnosta sekä lastensuojelulain mukaisesta päätöksenteosta. Työ on monipuolista ja vaativaa esihenkilö- ja asiantuntijatyötä, jossa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tukea työhön saat muun muassa esihenkilökollegoilta, yksikön esihenkilöltä, toimistosihteeriltä ja lakiyksiköstä. Meillä pääset johtamaan pientä noin 7 hengen tiimiä, jossa on sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaaja.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Myyrmäen toimipisteeseemme juna-aseman välittömään läheisyyteen. Meillä on toimivat ja yhtenäiset työn tekemistä tukevat rakenteet, käytänteet ja prosessit. Asiakkaat saavat laadukkaita ja vaikuttavia lastensuojelun palveluja tarpeensa mukaan. Meillä arvostetaan työparityötä, mutkattomuutta ja hyvää työilmapiiriä.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiuksia valmentavaan johtamiseen, lastensuojelun kentän tuntemusta, lastensuojelun sosiaalityön työkokemusta ja hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan! Ja lisäksi maksamme rekrytointi- ja sitouttamispalkkiota 420 euroa kolmen kuukauden jaksoissa 1.8.2023 alkavan seurantajakson alusta alkaen.

Voit kurkata toimintaamme Instagramissa @vakelastensuojelu.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 02.01.2024 - 31.08.2025
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtäväkohtainen palkka: 4449,10 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää!

Tässä yhteystietomme:

Sosiaalityön esimies
Vehniäinen Hanna
040-8289545
hanna.vehniainen@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fija tule sinäkin hyvantekijäksi!

#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Sinulle suositellut työpaikat